Transport persoane Bucuresti(Romania) Wolfburg(Germania)

Compania Internațională de transport Aliseb Tours Romania, direct sau în parteneriat cu alte companii internaționale de transport rutier pasageri, efectuează transport public de pasageri cu microbuze și autocare moderne , la adresa prin curse zilnice din toate orașele României către următoarele tări: AUSTRIA,GERMANIA, BELGIA,OLANDA,ANGLIA, DANEMARCA , ITALIA ,CEHIA , SLOVACIA, SLOVENIA, FRANTA SI ELVETIA cu preluarea pasagerilor de la statiile noastre din Romania și transportarea acestora până la adresa solicitată din Europa. Pretul biletului de transport , variază funcție de adresa solicitată. In prețul călătoriei, am inclus 50 kg bagaj, o masa caldă și o cafea la un restaurant din Romania .Bucuresti Wolfburg Tur Retur .Pentru a rezerva un bilet pentru transport persoane Bucuresti Romania Wolfburg Germania sau retur Wolfburg Germania Bucuresti Romania , cautatine pe internet ; www.transport-persoane-alisebtours.ro sau pe www.autogari.ro ; www.autogari.org

NU MAI PIERDETI VREMEA CU CITITUL SI APELATI 0040 232763958 PENTRU A PRIMI TOATE DETALIILE CALATORIEI.

TUR -Plecări zilnic din Bucuresti în interval orar 05.00-07.00 - stațiile Baneasa Shoping City s sosire în ziua următoare, intervalul orar 15.00-16.00 la Wolfburg Germania, adresa solicitată de dumneavoastra care poate fi în oras sau zona limitrofă.

RETUR- Plecări zilnic din Wolfburg Germania în interval orar 11.00-12.00 de la adresa solicitată de dumneavoastră - sosire în ziua următoare , intervalul orar 15.00-17.00 la Bucuresti , statia Baneasa Shoping City.


PRET 120 EURO LA ADRESĂ

Linia de relații cu clienții este disponibila in intervalul orar 08:00 - 20:00 de Luni pana Duminica .Compania de transport International ALISEB TOURS ROMANIA oferă clienților săi transport persoane si colete in Italia, Anglia, Germania, Danemarca, Belgia si Olanda in cele mai sigure si confortabile condiții de calatori. In cei peste 15 ani de experiența in transport de persoane, ALISEB TOURS ROMANIA este alături de clienți cu oferte actualizate, vouchere de calatori, servicii de transport incluse in pachetele autocarelor încadrate la categoria 4 stele ce au ca dotări aer condiționat, frigider, spațiu generos, internet Wi-Fi, sisteme audio-video cu DVD, stație si microfon, SRS, ABS si multe altele. Opririle intre stații/orașe sunt din aproximativ 3 in 3 ore. In prețul biletului de calatori se oferă o masa calda si debarcare direct la adresa. Flota noastră include 20 de autocare, dintre care doua supraetajate, toate încadrate la categoria 4 stele si 50 de microbuze. Echipa noastră este compusa din șoferi profesioniști experimentați in segmentul de transport al persoanelor si coletelor, cu zeci de mii de ore de conducere, experiența in condus pe timpul nopții si care dau dovada de o permanenta amabilitate fata de clienții noștri. Linia de relații cu clienții este disponibila in intervalul orar 08:00 – 20:00 si este compusa de operatori cu experiența gata sa va răspundă solicitărilor dvs. Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in preț este de 50 de Kg tur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxează cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar. Transport peroane Romania Germania, Transport persoane Romania Olanda, Transport persoane Romania Belgia, Transport persoane Romania Anglia, Transport persoane Romania Belgia, Transport Persoane Romania Danemarca , Transport persoane Romania Italia , Transport persoane Germania Romania, Transport persoane Olanda Romania, Transport persoane Belgia Romania, Transport persoane Anglia Romania, Transport persoane Italia Romania, Transport persoane Danemarca Romania. Va așteptam cu drag si Va dorim Calatorie Placuta !

IMPORTANT -”Orele de îmbarcare si debarcare sunt aproximative, funcție de trafic și de neprevăzut ținându-se cont și de faptul că noi transportăm pasagerii până la adresa solicitată. Pentru rezervarea unui loc, vă rugăm să apelați dispecerii nostri , solicitați informația dorită si furnizați codul poștal al adresei dorite din Europa unde doriți să ajungeți și rezervarea va fi efectuată. Dispecerul central, efectueaza rezervarea și ve-ți primi prin SMS, pe telefonul dumneavoastră, confirmarea rezervării și numărul de telefon al soferului pentru îmbarcare. Transportul se efectueazaă, atat cu microbuze, cât și cu autocare moderne, dotate cu aer condiționat, TV, DVD, toilette,spații generoase de bagaje. In prețul biletului de călătorie am inclus un bagaj de 45 kg si un bagaj de mana, o cafea și o masa calda oferite la un restaurant din Romania. Atat mașinile noastre, cat și cele ale companiilor noastre colaboratoare, și conducătorii auto profesioniști, vor face ca numărul kilometrilor parcurși să fie ușor suportați . Pasagerii care au o rezervare efectuată prin dispeceratele noastre , vor beneficia sigur de călătorie.Nu ne permitem să lăsăm pasageri neânbarcați. Rezervările se fac cu minim 24 ore anterior călătoriei, prin apelarea numerelor din rubrica dispecerat sau rezervati ale Dispeceratului de Rezervari . În ziua anterioară plecării , ve-și fi contactați de personalul nostru, care vor furniza ora exactă a îmbarcării și alte detalii dorite de dumneavoastră .- NUMARUL DE TELEFON ESTE FOARTE IMPORTANT SA FIE FURNIZAT CORECT. Multumim! www.transport-persoane-alisebtours.ro www.autogari.org

Copyright © 2016 Aliseb Tours. Toate drepturile rezervate. Create de Ava Design Studio