Transport persoane Harlau(Romania) Dortmund(Germania)

Compania de Transport International Aliseb Tours Romania, in parteneriat cu alte companii internationale de transport pasageri, efectueaza transport international de persoane curse zilnice din toata Romania catre urmatoarele tari: AUSTRIA,GERMANIA, BELGIA,OLANDA,ANGLIA, DANEMARCA , ITALIA ,CEHIA , SLOVACIA, SLOVENIA cu preluarea pasagerilor din toate orasele din Romania,si transportarea acestora la adresa dorita din Europa . Preturile de transport sunt in functie de destinatia aleasa. In biletul de calatorie este inclus si un bagaj de 40 KG si bagajul de mana 10 KG .Harlau Dortmund Tur Retur .Pentru a rezerva un bilet pentru Harlau Romania Dortmund Germania sau retur Dortmund Germania Harlau Romania , cautatine pe internet www.transport-persoane-alisebtours.ro sau pe autogari

NU MAI PIERDETI VREMEA CU CITITUL SI APELATI DISPECERATUL NOASTRU PENTRU A PRIMI TOATE DETALIILE SI INFORMATIILE.

TUR -Plecari zilnice din Harlau interval orar 08.30-09.30 statiile Hotel Rarisoaia sosire a doua zi in intervalul orar 15.00-16.00 LA Dortmund adresa solicitata.

RETUR Plecari zilnice din Dortmund Germania interval orar 17.00-18.00 adresa solicitata , sosire a doua zi in intervalul orar 15.00-17.00 Harlau statiile Hotel Rarisoaia .


PRET 120 EURO

Linia de relații cu clienții este disponibila in intervalul orar 08:00 - 20:00 de Luni pana Duminica .Compania de transport International ALISEB TOURS ROMANIA oferă clienților săi transport persoane si colete in Italia, Anglia, Germania, Danemarca, Belgia si Olanda in cele mai sigure si confortabile condiții de calatori. In cei peste 15 ani de experiența in transport de persoane, ALISEB TOURS ROMANIA este alături de clienți cu oferte actualizate, vouchere de calatori, servicii de transport incluse in pachetele autocarelor încadrate la categoria 4 stele ce au ca dotări aer condiționat, frigider, spațiu generos, internet Wi-Fi, sisteme audio-video cu DVD, stație si microfon, SRS, ABS si multe altele. Opririle intre stații/orașe sunt din aproximativ 3 in 3 ore. In prețul biletului de calatori se oferă o masa calda si debarcare direct la adresa. Flota noastră include 20 de autocare, dintre care doua supraetajate, toate încadrate la categoria 4 stele si 50 de microbuze. Echipa noastră este compusa din șoferi profesioniști experimentați in segmentul de transport al persoanelor si coletelor, cu zeci de mii de ore de conducere, experiența in condus pe timpul nopții si care dau dovada de o permanenta amabilitate fata de clienții noștri. Linia de relații cu clienții este disponibila in intervalul orar 08:00 – 20:00 si este compusa de operatori cu experiența gata sa va răspundă solicitărilor dvs. Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in preț este de 50 de Kg tur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxează cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar. Transport peroane Romania Germania, Transport persoane Romania Olanda, Transport persoane Romania Belgia, Transport persoane Romania Anglia, Transport persoane Romania Belgia, Transport Persoane Romania Danemarca , Transport persoane Romania Italia , Transport persoane Germania Romania, Transport persoane Olanda Romania, Transport persoane Belgia Romania, Transport persoane Anglia Romania, Transport persoane Italia Romania, Transport persoane Danemarca Romania. Va așteptam cu drag si Va dorim Calatorie Placuta !

Copyright © 2016 Aliseb Tours. Toate drepturile rezervate. Create de Ava Design Studio