Suntem Companie de Transport Persoane AUSTRIA ⥂ ROMANIA ✅⭕ ⭐ Firma de Transport persoane AUSTRIA ⥂ ROMANIA ⭕✅⭐ Efectuam zilnic curse ROMANIA ⥂ AUSTRIA si alte tari-  transport la adresa ✅⭐⭕  Transportul  de persoane este efectuat cu autocare sau microbuze moderne ✅⭕  Transportul este asigurat în colaborare cu partenerii noștri zilnic in 14 state ale Europei tur si retur ✅⭕ .

TRANSPORT PERSOANE AUSTRIA ⥂ ROMANIA   CURSE ZILNICE TUR ⥂ RETUR

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE AUSTRIA ⥂ ROMANIA SI ROMANIA ⥂ AUSTRIA

    Compania internationala Aliseb Tours Romania ✅⭐⭕  in parteneriat cu alte firme romfour-Tur, Giltrans ✅⭐⭕  pune la dispoziție servicii de transport persoane Austria ⥂ Romania cu plecare de la adresa solicitata de pasager  ✅⭐⭕ cu plecări zilnice din orasele austriece indicate in subsolul acestei pagini, catre toate orasele din Romania  dar și din toata Romania catre Austria la cele mai avantajoase si corecte preturi. Cursele sunt efectuate cu autocare sau microbuze moderne, functie de numarul de pasageri din ziua cursei .Masinile sunt dotate cu dispozitive USB, pentru incarcarea gageturilor dumneavoastra , ,internet HI-FI , iar opririle sunt suficient de dese, pentru toaleta sau cafea.

Transport persoane AUSTRIA ROMANIA

Orele de imbarcare sau debarcare sunt aproximative, functie de trafic si de neprevazut, dar in ziua anterioara plecarii pasagerii nostri sunt informati de dispeceratele de rezervari cu privire la ora exacta a imbarcarii, stati si numarul de telefon al soferilor care efectueaza cursa. Transport persoane Romania Austria este una din liniile noatre catre cele 14 tari europene unde efectuam transport international de persoane , curse zilnice tur si retur.

TRANSPORT PERSOANE
AUSTRIA ROMANIA -ROMANIA AUSTRIA

⭐ Prin Intermediul dispeceratelor de rezervari ale companiei Aliseb Tours RomaniaCompania de transport international, de persoane , puteti rezerva un bilet pentru transport persoane Austria Romania. Efectuam transport persoane Austria Romania , cu preluarea pasagerilor de la adresa dorita. Firma de transport persoane Austria Romania – acare opereaza aceasta linie de operator, poate fi direct Aliseb Tours Romania, sau una din companiile noastre partenere, Romfour-Tur, Giltrans sau un alt operator. Efectuam curse zilnice din aproape toate localitatile din Austria, catre si din toate orasele Romaniei. Rezervarea unui bilet de calatorie, pe ruta transport persoane Austria Romania, prin intermediul dispeceratelor noastre, poate fi facuta zilnic intre orele 08.30 -19.30.

TRANSPORT PERSOANE AUSTRIA ROMANIA SI RETUR , BILETE DE AUTOCAR SAU MICROBUZ CU TRANSPORT DE LA ADRESA 

Aliseb Tours Romania ✅⭕  este firma de transport persoane Austria Romania si Romania Austria ✅⭕ ce va asigura călătorii rapide si sigure și va oferă gratuit un bagaj de 50 kg , precum si aigurarea unei mese calde pe parcursul calatoriei.Pentru rezervarea unui bilet accesati telefoanele dispeceratelor de rezervari. Pentru a cauta curse Austria Romania sau catre alte tari, accesati tasta cauta o cursa, selectati tara de plecare, tara de sosire, localitatea de plecare si localitatea de sosire, dupa care apasati CAUTA CURSA. La dispeceratele de rezervari ,ve-ti primi toate detaliile calatoriei pe ruta de transport persoane cautata.

Transport persoane Austria Romania cu autocare si microbuze moderne

Chiar daca ca plecați in vacanță sau  vă deplasați în interes de serviciu pe ruta transport persoane Austria Romania sau Romania Austria, siguranța este esențială atunci când călătoriți. Iată de ce este important ca înainte sa va faceți o rezervare ,sa va asigurati ca veti călători in condiții perfecte de siguranța si profesionalism. Firma de transport persoane Austria Romania -Aliseb Tours Romania care va asigură călătoriaia, este companie licentiata de catre Autoritatea Rutieră Română, deține licența internationala de transport persoane si respecta condițiile de transport obligatorii curselor internaționale.

Curse autocar sau microbuz transport persoane Austria Romania zilnic

Compania internațională de transport persoane Austria Romania , Aliseb Tours, direct sau in colaborare cu alte companii de transport persoane, efectueaza transport persoane cu autocare si microbuze din Austria catre Romania tur-retur, prin curse regulate zilnic cu preluarea pasagerilor de la stația precizată a orașelor din Romania, și transportarea acestora până la adresa solicitată. Prețurile de transport diferă , funcție de destinația aleasă de pasager. In biletul de călătorie, este inclus un bagaj de 50 kg și un bagaj de mână de 10 kg. Pentru orice alte detalii apelați dispeceratul nostru la telefon 00040232 763 958.

APELEAZA DISPECERAT REZERVĂRI TRANSPORT PERSOANE AUSTRIA  ROMANIA

Pentru detalii și prețul călătoriei privind curse Romania Austria, va rugam sa apelați telefonic dispeceratul de rezervări pasageri. In prețul călătoriei, este inclus și bagajul de 50 kg. precum și o masa la un restaurant din Romania. Orele de îmbarcare-debarcare sunt aproximative, în funcție de trafic, dat fiind faptul ca transportul se efectueaza pana la adresa solicitata. Transport persoane Austria Romania , pe aceasta linie este conditionata de un orar flexibil al imbarcarilor si debarcarilor, dat fiind faptul ca asiguram curse Austria Romania cu preluarea pasagerilor de la adresa din Austria sau transportul acestora pana la adresa solicitata in Austria ,Firma de transport persoane Austria Romania.Curse Romania Austria .

 

Curse autocar sau microbuz Austria Romania zilnic

TRANSPORT PERSOANE AUSTRIA ROMANIATUR RETUR

Agentia de turism Aliseb Tours, direct sau in colaborare cu alte companii, efectueaza curse transport persoane Austria Romania  si retur, prin curse regulate zilnic cu preluarea pasagerilor de la stația precizată a orașelor din Romania, și transportarea acestora până la adresa solicitată. Prețurile de transport diferă , funcție de destinația aleasă de pasager. Oferim reduceri de pret, pentru copii sau calatorii dus intors, precum si un pret de fidelizare a calatorilor nostri, care la 10 calatorii beneficiaza de o calatorie absolut gratuita.

Curse Austria Romania -plecari zilnice cu autocare si microbuze moderne

Curse transport persoane Austria Romania -cu plecări zilnice – autocare și microbuze moderne

Asiguram transport persoane la adresa  către și din⭐AUSTRIA⭐UNGARIA⭐GERMANIA⭐CEHIA⭐SLOVENIA⭐BELGIA⭐OLANDA⭐ANGLIA⭐DANEMARCA⭐FRANTA⭐ELVETIA⭐SLOVENIA⭐ITALIA⭐ SPANIA. Nu preluam pasageri care călătoresc dintr-o țara europeana în alta, decât pe rute cuprinse intre Romania și una din tarile de mai sus sau invers. Pentru a ne onora sa fim compania dumneavoastră de transport, am pus la dispoziția pasagerilor noștri în parteneriat cu Romfour-Tur, agenții în toate orașele din Romania, precum si la Paris, Lyon, Londra, Berlin, Nurnberg, Zurich, Amsterdam, Bruxelles, Roma si ne vom extinde si in alte orase din Europa. Odată cu ridicarea biletului de călătorie, personalul nostru din agenție v-a pune la furniza pasagerului nostru toate detaliile călătoriei.

 

TRANSPORT PERSOANE AUSTRIA ROMANIA
CURSE AUSTRIA ROMANIA

COMPANIE REZERVARI CURSE TRANSPORT PERSOANE AUSTRIA ROMANIA

Rezervari Bilete Autocar sau microbuz transport persoane Austria Romania

TRANSPORT PERSOANE AUSTRIA ROMANIA

Pentru preturi biletelor transport cu autocarul sau microbuzul pe ruta transport persoane Austria Romania și retur,cu firma de transport persoane Austria Romania -Aliseb Tours dar si pentru stațiile de plecare, ore, reduceri și alte informații ne puteți contacta la telefon 0040232 763 958. Va punem la dispoziție plecari zilnice către destinata dvs. din Europa la prețuri competitive si in condiții sigure si moderne de efectuat curse Romania Austria

 

 TRANSPORT PERSOANE AUSTRIA ROMANIA

Alături de Aliseb Tours Romania beneficiați de o experiența de încredere in domeniul transporturilor rutiere de persoane.Dorim sa găsiți în noi, asemenea cum au făcut si alte mii de clienți un partener de încredere pentru călătorii în siguranța pe curse Austria Romania, dar si catre alte destinatii , care le puteti afla din consolul CAUTA O CURSA , sau la dispeceratele de rezervari firma de transport persoane Austria Romania .

IMPRESII ALE CALATORILOR NOSTRI

 

 TRANSPORT PERSOANE AUSTRIA ROMANIA

 

CELE MAI FRECVENTE SI UTILE INTREBARI SI RASPUNSURI

🚍 Aveți plecări cu autocarul sau microbuzul din AUSTRIA către ROMANIA ?

Avem curse zilnice cu autocarul sau microbuzul din toate orașele României, către toate orașele din Austria si retur.

📅 Cum pot afla detalii despre cursă ?

Pentru informații vă rugăm să ne apelați telefonic la +40 762 206 534 sau +40 232 763 958

💸 Cât costă o călătorie AUSTRIA ROMANIA sau retur si de unde pot cumpăra biletul ?

Pentru aceste detalii vă rugăm să ne apelați telefonic la +40 762 206 534 sau +40 232 763 958

📑 Ce acte sunt necesare pentru o călătorie către AUSTRIA ?

Carte de identitate sau pașaport valabil; Daca aveți un minor însoțit de un părinte, va fi nevoie de o declarație a celuilalt părinte (o împuternicire) ; Daca aveți un minor însoțit de o altă persoană, va fi nevoie de o procură de la ambii părinți si cazierul însoțitorului; Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pașaport biometric si viza.

 

PLECARILE DIN AUSTRIA SI CATRE AUSTRIA SE FAC DIN URMATOARELE LOCALITATI

Cursele operate de catre noi sau partenerii nostri cu plecari din Austria catre Romania sau din Romania catre Austria se efectueaza cu plecari din urmatoarele statii ale localitatilor din Austria, de mai jos. Preluarea pasagerilor va fi din toate localitățile din Austria. Plecarile din Romania se fac din Toate orasele Romaniei , din statiile puse la dispozitie prin aplicatia CAUTA O CURSA , sau direct la dispeceratele noastre de rezervari pasageri, disponibile zilnic in intervalul orar 08.30 – 19.30 , de luni pana duminica.

AMSTETTEN

 GOTZIS

 LEOBEN

 SANKT-POLTEN

 WALS-SIEZENHEIM

 ANSFELDEN

 GRAZ

 LEONDING

 SCHWAZ

 WELS

  BAD-ISCHIL

 HALL-IN-TIROL

 LIENZ

 SCHWECHAT

 WIENER-NEUSTADT

 BAD-VOSLAU

 HALLEIN

 LINZ

 SPITTAL-AN-DER-DRAU

 WOLFSBERG

 BADEN

 HARD

 LUSTENAU

 STEYR

 WORGL

 BISCHOFEN

 HOHENEMS

 MARCHTRENK

 STOCKERAU

 ZWETTL

 BLUDENZ

 HOLLABRUNN

 MISTELBACH

 TELFS

 BRAUNAU-AM-INN

 INNSBRUCK

 MODLING

 TERNITZ

 BREGENZ

 KAPFENBERG

 NEUNKIRCHEN

 TRAISKIRCHEN

 BRUCK-AN-DER-MUR

 KLAGENFURT

 PERCHTOLDSDORF

 TRAUN

 BRUNN-AM-GEBIRGE

 KLOSTERNEUBURG

 RANKWEIL

 TULLN

 DORNBIRN

 KNITTELFELD

 RIED-IM-INNKREIS

 VIENA

 EISENSTADT

 KOFLACH

 SAALFELDEN

 VILLACH

 ENNS

 KORNEUBURG

 SALZBURG

 VOCKLABRUCK

 FELDKIRCH

 KREMS-AN-DER-DONAU

 SANKT-ANDRA

 VOLKERMARKT

 GMUNDEN

 KUFSTEIN

 SANKT-JOHANN-IM-PONGAU

 WAIDHOFEN-AN-DER-YBBS

PLECARILE DIN ROMANIA SI CATRE ROMANIA SE FAC DIN URMĂTOARELE LOCALITATI

Va punem la dispozitie curse cu autocarul si microbuze catre sau dinspre Austria cu plecari din următoarele orase ale Romaniei :

ADJUD

AIUD

ALBA IULIA

ALEȘD

ALEXANDRIA

ARAD

BACĂU

BÂRLAD

BEIUS

BICAZ

BISTRITA

BORSEC

BOTOȘANI

BRAILA

BRASOV

BROȘTENI

BUCUREȘTI

BUHUȘI

BUMBESTI

BUMBEȘTI-JIU

BUZĂU

CAJVANA

CĂLAN

CALARASI

CÂMPIA TURZII

CÂMPINA

CÂMPULUNG MOLDOVENESC

CLUJ-NAPOCA

COMĂNEȘTI

CONSTANTA

 

COPȘA MICĂ

COVASNA

CRAIOVA

CUGIR

DĂRĂBANI

DEJ

DOLHASCA

DOROHOI

DRĂGĂNEȘTI-OLT

DRĂGĂȘANI

DROBETA TURNU SEVERIN

 FĂGĂRAȘ

FĂLTICENI

FILIAȘI

FLĂMÂNZI

FOCȘANI

FRASIN

GALAȚI

GIURGIU

GURA HUMORULUI

HÂRLĂU

HAȚEG

HUEDIN

 HUNEDOARA

HUȘI

IAȘI

 ÎNTORSURA BUZĂULUI

LUGOJ

MANGALIA

MĂRĂȘEȘTI

 

MEDGIDIA

MEDIAS

MIERCUREA CIUC

MIERCUREA SIBIULUI

MIHĂILEȘTI

MIZIL

MOINEȘTI

MURGENI

NĂSĂUD

OCNA SIBIULUI

ONEȘTI

ORADEA

OȚELU ROȘU

PAȘCANI

PETRILA

PETROȘANI

PIATRA NEAMȚ

PITEȘTI

PLOIEȘTI

PODU ILOAIEI

PREDEAL

RĂDĂUȚI

RAMNICU SARAT

 RÂMNICU VÂLCEA

RÂȘNOV

REGHIN

RESITA

ROMAN

ROVINARI

ROZNOV

 

SĂVENI

SEBEȘ

SFÂNTU GHEORGHE

SIBIU

SIGHISOARA

SINAIA

SIRET

SLATINA

SLATINA-OLT

SLOBOZIA

ȘTEFĂNEȘTI-BOTOȘANI

SUCEAVA

BUCURESTI

TÂRGOVIȘTE

TÂRGU CĂRBUNEȘTI

 TÂRGU FRUMOS

TÂRGU JIU

TÂRGU MUREȘ

TÂRGU NEAMȚ

TÂRGU SECUIESC

TECUCI

TEIUȘ

TIMISOARA

TOPLIȚA

TULCEA

TURDA

IASI

TURNU MAGURELE

VASLUI

VATRA DORNEI

 

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA GERMANIA | CURSE ROMANIA GERMANIA CU AUTOCAR SAU MICROBUZ  CU PLECARI ZILNICE CATRE URMATOARELE TARI CU PLECARI DIN ROMANIA SI CATRE ROMANIA

   

TRANSPORT PERSOANE EUROPA ROMANIA

Aliseb Tours Romania va ofera prin dispeceratele noastre de rezervari cele mai bune servicii de transport persoane pe ruta transport international de persoane Romania - Europa

 Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispoziție curse internationale regulate catre 14 state ale Europei, cu plecari din toate orasele din Romania  catre toate localitatile din cele 14 state operate, cu transportul pasagerilor la adresa solicitata. ​✔️ Cursele sunt operate impreuna cu partenerii nostri de la Romfour-Tur si Gistrans , care ne asigura prezenta zilnica in Europa. Orele de imbarcare debarcare sunt aproximative, functie de trafic, neprevazut si de timpii consumati pentru controalele de frontiera. Dispecerii nostri , apeleaza telefonic in ziua anterioara plecarii toti pasagerii nostri pentru a ne asigura ca au fost informati cu privire la toate detaliile transportului.

APELATI DISPECERAT REZERVARI