Suntem Companie de Transport Persoane ELVETIA ⥂ ROMANIA ✅⭕ ⭐ Firma de Transport persoane ELVETIA ⥂ ROMANIA ⭕✅⭐ Efectuam zilnic curse ROMANIA ⥂ ELVETIA si alte tari-  transport la adresa ✅⭐⭕  Transportul  de persoane este efectuat cu autocare sau microbuze moderne ✅⭕  Transportul este asigurat în colaborare cu partenerii noștri zilnic in 14 state ale Europei tur si retur ✅⭕.

TRANSPORT PERSOANE ELVETIA ⥂ ROMANIA  CURSE ZILNICE TUR ⥂ RETUR

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE ELVETIA ⥂ ROMANIA SI ROMANIA ⥂ ELVETIA

 

 

    Compania internationala Aliseb Tours Romania ✅⭐⭕  in parteneriat cu alte firme romfour-Tur, Giltrans ✅⭐⭕  pune la dispoziție servicii de transport persoane Elvetia ⥂ Romania cu plecare de la adresa solicitata de pasager  ✅⭐⭕ cu plecări zilnice din orasele elvetiene indicate in subsolul acestei pagini, catre toate orasele din Romania  dar și din toata Romania catre Elvetia la cele mai avantajoase si corecte preturi. Cursele sunt efectuate cu autocare sau microbuze moderne, functie de numarul de pasageri din ziua cursei .Masinile sunt dotate cu dispozitive USB, pentru incarcarea gageturilor dumneavoastra , ,internet HI-FI , iar opririle sunt suficient de dese, pentru toaleta sau cafea.

Transport persoane ELVETIA ROMANIA

Orele de imbarcare sau debarcare sunt aproximative, functie de trafic si de neprevazut, dar in ziua anterioara plecarii pasagerii nostri sunt informati de dispeceratele de rezervari cu privire la ora exacta a imbarcarii, stati si numarul de telefon al soferilor care efectueaza cursa. Transport persoane Romania Elvetia este una din liniile noatre catre cele 14 tari europene unde efectuam transport international de persoane , curse zilnice tur si retur.

TRANSPORT PERSOANE
ELVETIA ROMANIA -ROMANIA ELVETIA

⭐ Prin Intermediul dispeceratelor de rezervari ale companiei Aliseb Tours RomaniaCompania de transport international, de persoane , puteti rezerva un bilet pentru transport persoane Elvetia Romania. Efectuam transport persoane Elvetia Romania , cu preluarea pasagerilor de la adresa dorita. Firma de transport persoane Elvetia Romania – acare opereaza aceasta linie de operator, poate fi direct Aliseb Tours Romania, sau una din companiile noastre partenere, Romfour-Tur, Giltrans sau un alt operator. Efectuam curse zilnice din aproape toate localitatile din Elvetia, catre si din toate orasele Romaniei. Rezervarea unui bilet de calatorie, pe ruta transport persoane Elvetia Romania, prin intermediul dispeceratelor noastre, poate fi facuta zilnic intre orele 08.30 -19.30.

– PERSOANE ELVETIA ROMANIA SI RETUR , BILETE DE AUTOCAR SAU MICROBUZ CU TRANSPORT 

Aliseb Tours Romania ✅⭕  este firma de transport persoane Elvetia si Romania Elvetia ✅⭕ ce va asigura călătorii rapide si sigure și va oferă gratuit un bagaj de 50 kg , precum si aigurarea unei mese calde pe parcursul calatoriei.Pentru rezervarea unui bilet accesati telefoanele dispeceratelor de rezervari. Pentru a cauta curse Elvetia Romania sau catre alte tari, accesati tasta cauta o cursa, selectati tara de plecare, tara de sosire, localitatea de plecare si localitatea de sosire, dupa care apasati CAUTA CURSA. La dispeceratele de rezervari ,ve-ti primi toate detaliile calatoriei pe ruta de transport persoane cautata.

Transport persoane Elvetia Romania cu autocare si microbuze moderne

Chiar daca ca plecați in vacanță sau  vă deplasați în interes de serviciu pe ruta Elvetia Romania sau Romania Elvetia, siguranța este esențială atunci când călătoriți. Iată de ce este important ca înainte sa va faceți o rezervare ,sa va asigurati ca veti călători in condiții perfecte de siguranța si profesionalism. Firma de transport persoane Elvetia Romania -Aliseb Tours Romania care va asigură călătoriaia, este companie licentiata de catre Autoritatea Rutieră Română, deține licența internationala de transport persoane si respecta condițiile de transport obligatorii curselor internaționale.

Curse autocar sau microbuz transport persoane Elvetia Romania zilnic

Compania internațională de transport persoane Elvetia Romania , Aliseb Tours, direct sau in colaborare cu alte companii de transport persoane, efectueaza transport persoane cu autocare si microbuze din Elevtia catre Romania tur-retur, prin curse regulate zilnic cu preluarea pasagerilor de la stația precizată a orașelor din Romania, și transportarea acestora până la adresa solicitată. Prețurile de transport diferă , funcție de destinația aleasă de pasager. In biletul de călătorie, este inclus un bagaj de 50 kg și un bagaj de mână de 10 kg. Pentru orice alte detalii apelați dispeceratul nostru la telefon 00040232 763 958.

APELEAZA DISPECERAT REZERVĂRI TRANSPORT PERSOANE ELVETIA ROMANIA

Pentru detalii și prețul călătoriei privind curse Romania Elvetia , va rugam sa apelați telefonic dispeceratul de rezervări pasageri. In prețul călătoriei, este inclus și bagajul de 50 kg. precum și o masa la un restaurant din Romania. Orele de îmbarcare-debarcare sunt aproximative, în funcție de trafic, dat fiind faptul ca transportul se efectueaza pana la adresa solicitata. Transport persoane Elvetia Romania , pe aceasta linie este conditionata de un orar flexibil al imbarcarilor si debarcarilor, dat fiind faptul ca asiguram curse Elevtia Romania cu preluarea pasagerilor de la adresa din Elvetia sau transportul acestora pana la adresa solicitata in Elvetia ,Firma de transport persoane Elvetia Romania.Curse Romania Elvetia.

 

Curse autocar sau microbuz Elvetia Romania zilnic

TRANSPORT PERSOANE ELVETIA ROMANIATUR RETUR

Agentia de turism Aliseb Tours, direct sau in colaborare cu alte companii, efectueaza curse cu plecari din Elvetia catre Romania  si retur, prin curse regulate zilnic cu preluarea pasagerilor de la stația precizată a orașelor din Romania, și transportarea acestora până la adresa solicitată. Prețurile de transport diferă , funcție de destinația aleasă de pasager. Oferim reduceri de pret, pentru copii sau calatorii dus intors, precum si un pret de fidelizare a calatorilor nostri, care la 10 calatorii beneficiaza de o calatorie absolut gratuita.

Curse Elvetia Romania-plecari zilnice cu autocare si microbuze moderne

TRANSPORT PERSOANE ELVETIA ROMANIA
CURSE ELVETIA ROMANIA

Avem plecări zilnice către: Franta, ✅  Elveția, ✅  Germania, ✅  Italia , ✅  Cehia , ✅ Ungaria, ✅  Belgia , ✅  Olanda, ✅  Danemarca, ✅  Luxemburg, ✅  Slovenia și ✅  Austria. Nu preluam pasageri care călătoresc dintr-o țara europeana in alta, decât pe rute cuprinse intre Romania si una din tarile de mai sus sau invers. Pentru a ne onora sa fim compania dumneavoastra de transport, am pus la dispozitia pasagerilor nostri in parteneriat cu Romfour-Tur, agentii in toate orasele din Romania, precum si la Paris, Lyon, Londra, Berlin, Nurnberg, Zurich, Amsterdam, Bruxelles, Roma si ne vom extinde si in alte orase din Europa. Odata cu ridicarea biletului de calatorie, personalul nostru din agentie v-a pune la furniza pasagerului nostru toate detaliile calatoriei.

COMPANIE REZERVARI CURSE TRANSPORT PERSOANE ELVETIA ROMANIA

Rezervari Bilete Autocar sau microbuz transport persoane Elvetia Romania

Pentru preturi biletelor transport cu autocarul sau microbuzul pe ruta transport persoane Elvetia Romania și retur,cu firma de transport persoane Elvetia Romania-Aliseb Tours dar si pentru stațiile de plecare, ore, reduceri și alte informații ne puteți contacta la telefon 0040232 763 958. Va punem la dispoziție plecari zilnice către destinata dvs. din Europa la prețuri competitive si in condiții sigure si moderne de efectuat curse Romania Elvetia.

 

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE FRANTA ROMANIA

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA EUROPA

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE ELVETIA ROMANIA

Alături de Aliseb Tours Romania beneficiați de o experiența de încredere in domeniul transporturilor rutiere de persoane.Dorim sa găsiți în noi, asemenea cum au făcut si alte mii de clienți un partener de încredere pentru călătorii în siguranța pe curse Romania Elvetia, dar si catre alte destinatii , care le puteti afla din consolul CAUTA O CURSA , sau la dispeceratele de rezervari firma de transport persoane Elvetia Romania .

IMPRESII ALE CALATORILOR NOSTRI

 

„Servicii impecabile de transport. Am rezervat bilet pentru Anglia tur-retur si pot sa spun ca sunt foarte punctuali si seriosi! Va voi recomanda ori de cate ori voi avea ocazia si voi calatori cu voi mereu! Va multumesc Aliseb Tours!”

Alin Nistor / Draganesti-Olt

„Nu ezitati sa calatoriti cu aceasta firma! Au cele mai bune preturi, ofera siguranta, confort si promptitudine. Recomand cu caldura.”

George Balas / Buzau

„Cea mai serioasa firma de transport persoane! Buni in ceia ce fac , seriosi, autocare si microbuze foarte curate, moderne si soferi cu experienta! Nu pot decat sa ii laud si voi recomanda Aliseb Tours tuturor prietenilor ce vor sa călătorească in siguranța pe traseul cu autocarul sau cu microbuzul! Mulțumesc pentru călătoria plăcuta ce mi-ați oferit-o mie si celorlalti!”

KARINA BRUMA / Ramnicu Sarat

COMPANIE REZERVĂRI CURSE TRANSPORT PERSOANE ELVETIA ROMANIA

CELE MAI FRECVENTE SI UTILE INTREBARI SI RASPUNSURI

🚍 Aveți plecări cu autocarul sau microbuzul din ELVETIA către ROMANIA ?

Avem curse zilnice cu autocarul sau microbuzul din toate orașele României, către toate orașele din Elvetia.

📅 Cum pot afla detalii despre cursă ?

Pentru informații vă rugăm să ne apelați telefonic la +40 762 206 534 sau +40 232 763 958

💸 Cât costă o călătorie ELVETIA ROMANIA sau retur si de unde pot cumpăra biletul ?

Pentru aceste detalii vă rugăm să ne apelați telefonic la +40 762 206 534 sau +40 232 763 958

📑 Ce acte sunt necesare pentru o călătorie către Elvetia?

Carte de identitate sau pașaport valabil; Daca aveți un minor însoțit de un părinte, va fi nevoie de o declarație a celuilalt părinte (o împuternicire) ; Daca aveți un minor însoțit de o altă persoană, va fi nevoie de o procură de la ambii părinți si cazierul însoțitorului; Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pașaport biometric si viza.

 

 

PLECARILE DIN ELVETIA SI CATRE ELVETIA SE FAC DIN URMATOARELE LOCALITATI

    Cursele operate de catre noi sau partenerii nostri cu plecari din Elvetia catre Romania sau din Romania catre Elvetia se efectueaza cu plecari de la adresa solicitata de pasager , care paote fi din orasele Elvetiei, precizate  mai jos. Preluarea pasagerilor va fi de la adresa din localitatile Zurich, Geneva, Basel, Berna, Lausanne, Winterthur, Lucerna, Sankt Gallen sau Biel / Binne. Plecarile din Romania se fac din Toate orasele Romaniei , din statiile puse la dispozitie prin aplicatia CAUTA O CURSA , sau direct la dispeceratele noastre de rezervari pasageri, disponibile zilnic in intervalul orar 08.30 – 19.30 , de luni pana duminica.

⭐ ➠ BASEL

⭐ ➠ BIEL-BIENNE

⭐ ➠ LUCERNA

⭐ ➠ WINTERTHUR

⭐ ➠ BERNA

⭐ ➠ LAUSANNE

⭐ ➠ ST-GALLEN

⭐ ➠ ZURICH

     

PLECARILE DIN ROMANIA SI CATRE ROMANIA SE FAC DIN URMĂTOARELE LOCALITATI

Va punem la dispozitie curse cu autocarul si microbuze catre sau dinspre Elvetia cu plecari din următoarele orase ale Romaniei :

ADJUD

AIUD

ALBA IULIA

ALEȘD

ALEXANDRIA

ARAD

BACĂU

BÂRLAD

BEIUS

BICAZ

BISTRITA

BORSEC

BOTOȘANI

BRAILA

BRASOV

BROȘTENI

BUCUREȘTI

BUHUȘI

BUMBESTI

BUMBEȘTI-JIU

BUZĂU

CAJVANA

CĂLAN

CALARASI

CÂMPIA TURZII

CÂMPINA

CÂMPULUNG MOLDOVENESC

CLUJ-NAPOCA

COMĂNEȘTI

CONSTANTA

 

COPȘA MICĂ

COVASNA

CRAIOVA

  CUGIR

DĂRĂBANI

DEJ

 DOLHASCA

DOROHOI

DRĂGĂNEȘTI-OLT

DRĂGĂȘANI

DROBETA TURNU SEVERIN

FĂGĂRAȘ

FĂLTICENI

FILIAȘI

FLĂMÂNZI

  FOCȘANI

FRASIN

GALAȚI

GIURGIU

GURA HUMORULUI

HÂRLĂU

HAȚEG

HUEDIN

HUNEDOARA

HUȘI

IAȘI

ÎNTORSURA BUZĂULUI

  LUGOJ

MANGALIA

MĂRĂȘEȘTI

 

  MEDGIDIA

MEDIAS

  MIERCUREA CIUC

MIERCUREA SIBIULUI

  MIHĂILEȘTI

 MIZIL

  MOINEȘTI

MURGENI

NĂSĂUD

OCNA SIBIULUI

ONEȘTI

ORADEA

OȚELU ROȘU

PAȘCANI

PETRILA

PETROȘANI

PIATRA NEAMȚ

PITEȘTI

PLOIEȘTI

PODU ILOAIEI

PREDEAL

RĂDĂUȚI

RAMNICU SARAT

 RÂMNICU VÂLCEA

RÂȘNOV

REGHIN

RESITA

ROMAN

ROVINARI

ROZNOV

 

SĂVENI

SEBEȘ

SFÂNTU GHEORGHE

SIBIU

  SIGHISOARA

SINAIA

SIRET

SLATINA

SLATINA-OLT

SLOBOZIA

 ȘTEFĂNEȘTI-BOTOȘANI

SUCEAVA

  BUCURESTI

  TÂRGOVIȘTE

TÂRGU CĂRBUNEȘTI

TÂRGU FRUMOS

  TÂRGU JIU

TÂRGU MUREȘ

TÂRGU NEAMȚ

TÂRGU SECUIESC

TECUCI

TEIUȘ

TIMISOARA

TOPLIȚA

TULCEA

TURDA

  IASI

TURNU MAGURELE

VASLUI

VATRA DORNEI

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ELVETIA | CURSE ROMANIA ELVETIA CU AUTOCAR SAU MICROBUZ  CU PLECARI ZILNICE CATRE URMATOARELE TARI CU PLECARI DIN ROMANIA SI CATRE ROMANIA

   

TRANSPORT PERSOANE EUROPA ROMANIA

Aliseb Tours Romania va ofera prin dispeceratele noastre de rezervari cele mai bune servicii de transport persoane pe ruta transport international de persoane Romania - Europa

 Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispoziție curse internationale regulate catre 14 state ale Europei, cu plecari din toate orasele din Romania  catre toate localitatile din cele 14 state operate, cu transportul pasagerilor la adresa solicitata. ​✔️ Cursele sunt operate impreuna cu partenerii nostri de la Romfour-Tur si Gistrans , care ne asigura prezenta zilnica in Europa. Orele de imbarcare debarcare sunt aproximative, functie de trafic, neprevazut si de timpii consumati pentru controalele de frontiera. Dispecerii nostri , apeleaza telefonic in ziua anterioara plecarii toti pasagerii nostri pentru a ne asigura ca au fost informati cu privire la toate detaliile transportului.

MAIL REZERVARI CURSE TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ELVETIA

    APELATI DISPECERAT REZERVARI