Suntem companie de transport persoane ITALIA ⥂ ROMANIA ✅⭕ ⭐ Firma de transport persoane ITALIA ⥂ ROMANIA ⭕✅⭐ . Efectuam zilnic curse ROMANIA ⥂ ITALIA si catre alte 15 tari ✅⭐⭕ . Transportul  de persoane este efectuat cu autocare sau microbuze moderne ✅⭕  si este este asigurat în colaborare cu partenerii noștri  tur si retur ✅⭕ .

TRANSPORT PERSOANE ITALIA ⥂ ROMANIA  CURSE ZILNICE TUR ⥂ RETUR

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE ITALIA ⥂ ROMANIA SI ROMANIA ⥂ ITALIA

    Compania internationala Aliseb Tours Romania ✅⭐⭕  in parteneriat cu Romfour-Tur, Giltrans si Tabita-tour ✅⭐⭕  pune la dispoziție servicii de transport persoane Italia ⥂ Romania cu plecare zilnic  ✅⭐⭕ . Plecarile se fac din orasele italiene indicate in subsolul acestei pagini, catre toate orasele din Romania  .Avem plecari din Romania catre Italia la cele mai avantajoase si corecte preturi. Cursele sunt efectuate cu autocare sau microbuze moderne, functie de numarul de pasageri din ziua cursei .Masinile sunt dotate cu dispozitive USB, pentru incarcarea gageturilor dumneavoastra ,internet HI-FI sisteme profesionale de climatizare iar opririle noastre sunt suficient de dese, pentru toaleta sau cafea.

Transport persoane ITALIA ROMANIA

Orele de imbarcare sau debarcare sunt aproximative, functie de trafic si de neprevazut .In ziua anterioara plecarii pasagerii nostri sunt informati de dispeceratele de rezervari cu privire la ora exacta a imbarcarii, stati si numarul de telefon al soferilor care efectueaza cursa. Transport persoane Romania Italia este una din liniile noatre catre cele 15 tari europene unde efectuam transport international de persoane , curse zilnice tur si retur.

TRANSPORT PERSOANEITALIA ROMANIA TUR-RETUR

Prin Intermediul dispeceratelor de rezervari ale companiei Aliseb Tours Romaniacompania de transport international, de persoane , puteti rezerva un bilet pentru transport persoane Italia Romania dar si catre alte state. Efectuam transport persoane Italia Romania , cu preluarea pasagerilor de la statiile noastre din romania si Italia. Firma de transport persoane Italia Romania – care opereaza aceasta linie de operator, poate fi direct Aliseb Tours Romania, sau una din companiile noastre partenere, Romfour-Tur, Giltrans sau Tabita-Tour. Efectuam curse zilnice din aproape toate localitatile din Italia, catre si din toate orasele Romaniei. Rezervarea unui bilet de calatorie, pe ruta transport persoane Italia Romania, prin intermediul dispeceratelor noastre, poate fi facuta zilnic intre orele 08.30 -19.30.

TRANSPORT PERSOANE ITALIA ROMANIA SI RETUR / BILETE DE AUTOCAR SAU MICROBUZ CU TRANSPORT DE LA ADRESA 

Aliseb Tours Romania ✅⭕  este firma de transport persoane Italia Romania si Romania Italia ✅⭕ ce va asigura călătorii rapide si sigure . Aliseb Tours va oferă gratuit un bagaj de 50 kg , precum si aigurarea unei mese calde pe parcursul calatoriei.Pentru rezervarea unui bilet accesati telefoanele dispeceratelor de rezervari. Pentru a cauta curse Italia Romania sau catre alte tari, accesati tasta cauta o cursa, selectati tara de plecare, tara de sosire, localitatea de plecare si localitatea de sosire, dupa care apasati CAUTA CURSA. La dispeceratele de rezervari ,ve-ti primi toate detaliile calatoriei pe ruta de transport persoane cautata.

Transport persoane Italia Romania cu autocare si microbuze moderne

Chiar daca ca plecați in vacanță sau  vă deplasați în interes de serviciu pe ruta Italia Romania sau Romania Italia, siguranța este esențială atunci când călătoriți. Iată de ce este important ca înainte sa va faceți o rezervare ,sa va asigurati ca veti călători in condiții perfecte de siguranța si profesionalism. Firma de transport persoane Italia Romania -Aliseb Tours Romania care va asigură călătoriaia, este companie licentiata de catre Autoritatea Rutieră Română, deține licența internationala de transport persoane si respecta condițiile de transport obligatorii curselor internaționale.

Curse autocar sau microbuz transport persoane Italia Romania zilnic

Compania internațională de transport persoane Italia Romania , Aliseb Tours, direct sau in colaborare cu alte companii de transport persoane, efectueaza transport persoane cu autocare si microbuze din Italia catre Romania tur-retur . Avem curse regulate zilnic cu preluarea pasagerilor de la stația precizată a orașelor din Romania, și transportarea acestora până lstatiile din locatia solicitată. Prețurile de transport diferă , funcție de destinația aleasă de pasager. In biletul de călătorie, este inclus un bagaj de 50 kg și un bagaj de mână de 10 kg. Pentru orice alte detalii apelați dispeceratul nostru la telefon 0040333401224.

APELEAZA DISPECERAT REZERVĂRI TRANSPORT PERSOANE Italia ROMANIA

Pentru detalii și prețul călătoriei privind curse Romania Italia , va rugam sa apelați telefonic dispeceratul de rezervări pasageri. In prețul călătoriei, este inclus și bagajul de 50 kg. precum și o masa la un restaurant din Romania. Orele de îmbarcare-debarcare sunt aproximative, în funcție de trafic, dat fiind faptul ca transportul se efectueaza pana la adresa solicitata. Transport persoane Italia Romania , pe aceasta linie este conditionata de un orar flexibil al imbarcarilor si debarcarilor, dat fiind faptul ca asiguram curse Italia Romania cu preluarea pasagerilor de la adresa din Italia sau transportul acestora pana la adresa solicitata in Italia ,Firma de transport persoane Italia Romania.Curse Romania Italia.

 

Curse autocar sau microbuz Italia Romania zilnic

TRANSPORT PERSOANE ITALIA ROMANIATUR RETUR

Agentia de turism Aliseb Tours, direct sau in colaborare cu alte companii, efectueaza curse cu plecari din Italia catre Romania  si retur .Cursele noastre regulate , in conditii bune de calatorie, au facut ca an de an sa asiguram transportul a peste 400.000 de pasageri .Oferim reduceri de pret, pentru copii sau calatorii dus intors, precum si un pret de fidelizare a calatorilor nostri, care la 10 calatorii beneficiaza de o calatorie absolut gratuita.

Curse Italia Romania-plecari zilnice cu autocare si microbuze moderne

Avem plecări zilnice către: Franta, ✅  Elveția, ✅  Germania, ✅  Italia , ✅  Cehia , ✅ Ungaria, ✅  Belgia , ✅  Olanda, ✅  Danemarca, ✅  Luxemburg, ✅  Slovenia  ✅  Austria  si Spania  .     Aliseb Tours Romania te duce oricând la destinația dorită .  Pentru servicii de transport persoane Romania Europa, sau Europa Romania, apelați dispeceratele de rezervări , unde unul cei peste 80 de dispeceri vor prelua solicitarea dumneavoastră.

Deținem o flota de microbuze și autocare, alcătuita din 60 autocare și 400 microbuze moderne. Mașinile noastre de transport persoane Romania Italia si nu numai , asigura transportul dumneavoastră pana la adresa dorita . Firma de transport persoane Italia romania, împreuna cu partenerii sau , este una din cele mai mari companii tur operatoare și de transport ale României.


TRANSPORT PERSOANE ITALIA ROMANIA

COMPANIE REZERVARI CURSE TRANSPORT PERSOANE ITALIA ROMANIA

Rezervari Bilete Autocar sau microbuz transport persoane Italia Romania

Pentru preturi biletelor transport cu autocarul sau microbuzul pe ruta transport persoane Italia Romania și retur,cu firma de transport persoane Italia Romania-Aliseb Tours dar si pentru stațiile de plecare, ore, reduceri și alte informații ne puteți contacta la telefon 0040232 763 958. Va punem la dispoziție plecari zilnice către destinata dvs. din Europa la prețuri competitive si in condiții sigure si moderne de efectuat curse Romania Italia.

 

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE FRANTA ROMANIA

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE ITALIA ROMANIA

Alături de Aliseb Tours Romania beneficiați de o experiența de încredere in domeniul transporturilor rutiere de persoane.Dorim sa găsiți în noi, asemenea cum au făcut si alte mii de clienți un partener de încredere pentru călătorii în siguranța pe curse Romania Italia, dar si catre alte destinatii , care le puteti afla din consolul CAUTA O CURSA , sau la dispeceratele de rezervari firma de transport persoane Italia Romania .

IMPRESII ALE CALATORILOR NOSTRI

 

 

 

[/section]

CELE MAI FRECVENTE SI UTILE INTREBARI SI RASPUNSURI

🚍 Aveți plecări cu autocarul sau microbuzul din ITALIA către ROMANIA ?

Avem curse zilnice cu autocarul sau microbuzul din toate orașele României, către toate orașele din Italia.

📅 Cum pot afla detalii despre cursă ?

Pentru informații vă rugăm să ne apelați telefonic la +40 762 206 534 sau +40 232 763 958

💸 Cât costă o călătorie ITALIA ROMANIA sau retur si de unde pot cumpăra biletul ?

Pentru aceste detalii vă rugăm să ne apelați telefonic la +40 762 206 534 sau +40 232 763 958

📑 Ce acte sunt necesare pentru o călătorie către Italia?

Carte de identitate sau pașaport valabil; Daca aveți un minor însoțit de un părinte, va fi nevoie de o declarație a celuilalt părinte (o împuternicire) ; Daca aveți un minor însoțit de o altă persoană, va fi nevoie de o procură de la ambii părinți si cazierul însoțitorului; Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pașaport biometric si viza.

 

 

 

 

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ITALIA | CURSE ROMANIA ITALIA

CU AUTOCAR SAU MICROBUZ  CU PLECARI ZILNICE CATRE URMATOARELE TARI CU PLECARI DIN ROMANIA SI CATRE ROMANIA

   

TRANSPORT PERSOANE EUROPA ROMANIA

Aliseb Tours Romania va ofera prin dispeceratele noastre de rezervari cele mai bune servicii de transport persoane pe ruta transport international de persoane Romania - Europa

 Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispoziție curse internationale regulate catre 14 state ale Europei, cu plecari din toate orasele din Romania  catre toate localitatile din cele 14 state operate, cu transportul pasagerilor la adresa solicitata. ​✔️ Cursele sunt operate impreuna cu partenerii nostri de la Romfour-Tur si Gistrans , care ne asigura prezenta zilnica in Europa. Orele de imbarcare debarcare sunt aproximative, functie de trafic, neprevazut si de timpii consumati pentru controalele de frontiera. Dispecerii nostri , apeleaza telefonic in ziua anterioara plecarii toti pasagerii nostri pentru a ne asigura ca au fost informati cu privire la toate detaliile transportului.

EFECTUAM PLECARI DIN ROMANIA CATRE ITALIA  DIN URMATOARELE LOCALITATI ➡️⬅️ TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ITALIA TUR SI RETUR

Va punem la dispozitie curse cu autocarul si microbuze catre sau dinspre Italia cu plecari din următoarele orase ale Romaniei :

 
 

ADJUD

AIUD

ALBA IULIA

ALEȘD

ALEXANDRIA

ARAD

BACĂU

BÂRLAD

BEIUS

  BICAZ

BISTRITA

BORSEC

 BOTOȘANI

BRAILA

BRASOV

BROȘTENI

BUCUREȘTI

BUHUȘI

BUMBESTI

BUMBEȘTI-JIU

BUZĂU

CAJVANA

CĂLAN

CALARASI

CÂMPIA TURZII

CÂMPINA

CÂMPULUNG MOLDOVENESC

CLUJ-NAPOCA

COMĂNEȘTI

CONSTANTA

COPȘA MICĂ

COVASNA

CRAIOVA

 CUGIR

DĂRĂBANI

DEJ

DOLHASCA

DOROHOI

DRĂGĂNEȘTI-OLT

DRĂGĂȘANI

DROBETA TURNU SEVERIN

FĂGĂRAȘ

FĂLTICENI

FILIAȘI

  FLĂMÂNZI

FOCȘANI

FRASIN

GALAȚI

GIURGIU

GURA HUMORULUI

HÂRLĂU

HAȚEG

HUEDIN

HUNEDOARA

HUȘI

  IAȘI

ÎNTORSURA BUZĂULUI

LUGOJ

  MANGALIA

  MĂRĂȘEȘTI

MEDGIDIA

MEDIAS

MIERCUREA CIUC

MIERCUREA SIBIULUI

MIHĂILEȘTI

MIZIL

 MOINEȘTI

MURGENI

NĂSĂUD

OCNA SIBIULUI

ONEȘTI

ORADEA

OȚELU ROȘU

  PAȘCANI

PETRILA

PETROȘANI

PIATRA NEAMȚ

PITEȘTI

PLOIEȘTI

PODU ILOAIEI

PREDEAL

RĂDĂUȚI

RAMNICU SARAT

RÂMNICU VÂLCEA

 RÂȘNOV

REGHIN

RESITA

ROMAN

 ROVINARI

ROZNOV

SĂVENI

SEBEȘ

SFÂNTU GHEORGHE

SIBIU

SIGHISOARA

SINAIA

  SIRET

SLATINA

SLATINA-OLT

  SLOBOZIA

ȘTEFĂNEȘTI-BOTOȘANI

SUCEAVA

BUCURESTI

TÂRGOVIȘTE

TÂRGU CĂRBUNEȘTI

TÂRGU FRUMOS

TÂRGU JIU

  TÂRGU MUREȘ

TÂRGU NEAMȚ

TÂRGU SECUIESC

TECUCI

TEIUȘ

TIMISOARA

TOPLIȚA

TULCEA

TURDA

IASI

  TURNU MAGURELE

VASLUI

VATRA DORNEI

 

PLECARILE DIN ITALIA CATRE ROMANIA SE FAC DIN URMATOARELE LOCALITATI 

⭕  Cursele operate de către noi sau partenerii noștri cu plecări din Italia către Romania sau din Romania către Italia se efectueaza cu plecări zilnice. Transporturile de pasageri sunt operate de catre Aliseb Tours sau unul din partenerii noatsri, Romfour-Tur , Giltrans sau Tabita-Tour.  Plecările din Romania se fac din toate orașele României , din stațiile puse la dispoziție prin aplicația CAUTA O CURSA , sau direct la dispeceratele noastre de rezervări pasageri, disponibile zilnic în intervalul orar de rezervari 08.30 – 19.30 , de luni pana sambata , sau din localitățile precizate în tabelul de mai jos.

ALESSANDRIA

ANCONA

AOSTA

AREZZO

ASTI

  AVELLINO

BARI

BARLETTA

BENEVENTO

BOLOGNA

BERGAMO

BRESCIA

BRINDISI

CAMPOBASSO

VITERBO

VICENZA

CARRARA

CASERTA

CATANZARO

CAVA-DE-TIRRENI

COMO

CIVITAVECCHIA

COSENZA

CREMONA

CROTONE

CUNEO

FERRARA

FOGGIA

FORLI

IMOLA

LAQUILA

LAMEZIA-TERME

LATINA

LECCE

LIVORNO

LUCCA

MATERA

MILANO

MODENA

MOLFETA

MONZA

NAPOLI

NOVARA

PADOVA

PARMA

PERUGIA

PESARO

PESCARA

PIACENZA

PISTOIA

POTENZA

PRATO

REGGIO-CALABRIA

REGGIO-EMILIA

RIMINI

ROMA

ROVIGO

SALERNO

SASSARI

SIENA

TARANTO

TERNI

TIVOLI

TREVISO

TRIESTE

UDINE

VERONA

VENEZIA

 
 

MAIL REZERVARI CURSE TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ITALIA 

    APELATI DISPECERAT REZERVARI