Suntem Companie de Transport Persoane SLOVENIA ⥂ ROMANIA ✅⭕ ⭐ Firma de Transport persoane SLOVENIA ⥂ ROMANIA ⭕✅⭐ Efectuam zilnic curse ROMANIA ⥂ SLOVENIA si alte tari ✅⭐⭕  Transportul  de persoane este efectuat cu autocare sau microbuze moderne ✅⭕  Transportul este asigurat în colaborare cu partenerii noștri zilnic in 14 state ale Europei tur si retur ✅⭕ .

TRANSPORT PERSOANE SLOVENIA ⥂ ROMANIA  CURSE ZILNICE TUR ⥂ RETUR

Puteți contacta serviciile Companiei Internationale Aliseb Tours Romania, atât pentru curse Slovenia Romania, cât și pentru deplasări către alte 15 tari din Europa.

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE SLOVENIA ⥂ ROMANIA SI ROMANIA ⥂ SLOVENIA

    Compania internationala Aliseb Tours Romania ✅⭐⭕  in parteneriat cu alte firme romfour-Tur, Giltrans ✅⭐⭕  pune la dispoziție servicii de transport persoane Slovenia ⥂ Romania  ✅⭐⭕ cu plecări zilnice din orasele slovene indicate in subsolul acestei pagini, catre toate orasele din Romania  dar și din toata Romania catre Slovenia la cele mai avantajoase si corecte preturi. Cursele sunt efectuate cu autocare sau microbuze moderne, functie de numarul de pasageri din ziua cursei .Masinile sunt dotate cu dispozitive USB, pentru incarcarea gageturilor dumneavoastra , ,internet HI-FI , iar opririle sunt suficient de dese, pentru toaleta sau cafea.

Transport persoane SLOVENIA ROMANIA

Orele de imbarcare sau debarcare sunt aproximative, functie de trafic si de neprevazut, dar in ziua anterioara plecarii pasagerii nostri sunt informati de dispeceratele de rezervari cu privire la ora exacta a imbarcarii, stati si numarul de telefon al soferilor care efectueaza cursa. Transport persoane Romania Slovenia este una din liniile noatre catre cele 14 tari europene unde efectuam transport international de persoane , curse zilnice tur si retur.

TRANSPORT PERSOANE
SLOVENIA ROMANIA -ROMANIA SLOVENIA

⭐ Prin Intermediul dispeceratelor de rezervari ale companiei Aliseb Tours RomaniaCompania de transport international, de persoane , puteti rezerva un bilet pentru transport persoane Slovenia Romania. Efectuam transport persoane Slovenia Romania . Firma de transport persoane Slovenia Romania – care opereaza aceasta linie de operator, poate fi direct Aliseb Tours Romania, sau una din companiile noastre partenere, Romfour-Tur, Giltrans sau un alt operator. Efectuam curse zilnice din aproape toate localitatile din Slovenia, catre si din toate orasele Romaniei. Rezervarea unui bilet de calatorie, pe ruta transport persoane Slovenia Romania, prin intermediul dispeceratelor noastre, poate fi facuta zilnic intre orele 08.30 -19.30.

TRANSPORT PERSOANE SLOVENIA ROMANIA SI RETUR , BILETE DE AUTOCAR SAU MICROBUZ

Aliseb Tours Romania ✅⭕  este firma de transport persoane Slovenia Romania si Romania Slovenia ✅⭕ Vce va asigura călătorii rapide si sigure și va oferă gratuit un bagaj de 50 kg , precum si aigurarea unei mese calde pe parcursul calatoriei.Pentru rezervarea unui bilet accesati telefoanele dispeceratelor de rezervari. Pentru a cauta curse Slovenia Romania sau catre alte tari, accesati tasta cauta o cursa, selectati tara de plecare, tara de sosire, localitatea de plecare si localitatea de sosire, dupa care apasati CAUTA CURSA. La dispeceratele de rezervari ,veti primi toate detaliile calatoriei pe ruta de transport persoane cautata.

Transport persoane Slovenia Romania cu autocare si microbuze moderne

Chiar daca ca plecați in vacanță sau  vă deplasați în interes de serviciu pe ruta Slovenia Romania sau Romania Slovenia, siguranța este esențială atunci când călătoriți. Iată de ce este important ca înainte sa va faceți o rezervare ,sa va asigurati ca veti călători in condiții perfecte de siguranța si profesionalism. Firma de transport persoane Slovenia Romania -Aliseb Tours Romania care va asigură călătoriaia, este companie licentiata de catre Autoritatea Rutieră Română, deține licența internationala de transport persoane si respecta condițiile de transport obligatorii curselor internaționale.

Curse autocar sau microbuz transport persoane Slovenia Romania zilnic

Compania internațională de transport persoane Slovenia Romania , Aliseb Tours, direct sau in colaborare cu alte companii de transport persoane, efectueaza transport persoane cu autocare si microbuze din Slovenia catre Romania tur-retur, prin curse regulate zilnic cu preluarea pasagerilor de la stația precizată a orașelor din Romania, și transportarea acestora până la adresa solicitată. Prețurile de transport diferă , funcție de destinația aleasă de pasager. In biletul de călătorie, este inclus un bagaj de 50 kg și un bagaj de mână de 10 kg. Pentru orice alte detalii apelați dispeceratul nostru la telefon 00040232 763 958.

APELEAZA DISPECERAT REZERVĂRI TRANSPORT PERSOANE SLOVENIA ROMANIA

Pentru detalii și prețul călătoriei privind curse Romania Slovenia, va rugam sa apelați telefonic dispeceratul de rezervări pasageri. In prețul călătoriei, este inclus și bagajul de 50 kg. precum și o masa la un restaurant din Romania. Orele de îmbarcare-debarcare sunt aproximative, în funcție de trafic. Transport persoane Slovenia Romania , pe aceasta linie este conditionata de un orar flexibil al imbarcarilor si debarcarilor,  asiguram curse Slovenia Romania cu preluarea pasagerilor din una din statiile localitatilor slovene sau transportul acestora pana in Slovenia  

 

Curse autocar sau microbuz Slovenia Romania zilnic

TRANSPORT PERSOANE SLOVENIA ROMANIA TUR RETUR

Agentia de turism Aliseb Tours, direct sau in colaborare cu alte companii, efectueaza curse cu plecari din Slovenia catre Romania  si retur, prin curse regulate zilnic cu preluarea pasagerilor de la stația precizată a orașelor din Romania. Prețurile de transport diferă , funcție de destinația aleasă de pasager. Oferim reduceri de pret, pentru copii sau calatorii dus intors, precum si un pret de fidelizare a calatorilor nostri, care la 10 calatorii beneficiaza de o calatorie absolut gratuita.

Curse Slovenia Romania-plecari zilnice cu autocare si microbuze moderne

Asiguram transport persoane către și din AUSTRIA ✅ UNGARIA ✅ GERMANIA ✅ CEHIA ✅ SLOVENIA ✅ BELGIA ✅ OLANDA ✅ ANGLIA ✅ DANEMARCA ✅ FRANTA ✅ ELVETIA ✅ SLOVENIA ✅ ITALIA ✅  . Nu preluam pasageri care călătoresc dintr-o țara europeana in alta, decât pe rute cuprinse intre Romania si una din tarile de mai sus sau invers. Pentru a ne onora sa fim compania dumneavoastra de transport, am pus la dispozitia pasagerilor nostri in parteneriat cu Romfour-Tur, agentii in toate orasele din Romania, precum si la Paris, Lyon, Londra, Berlin, Nurnberg, Zurich, Amsterdam, Bruxelles, Roma si ne vom extinde si in alte orase din Europa. Odata cu ridicarea biletului de calatorie, personalul nostru din agentie v-a pune la furniza pasagerului nostru toate detaliile calatoriei.TRANSPORT PERSOANE SLOVENIA ROMANIA

COMPANIE REZERVARI CURSE TRANSPORT PERSOANE SLOVENIA ROMANIA

Rezervari Bilete Autocar sau microbuz transport persoane Slovenia Romania

TRANSPORT PERSOANE SLOVENIA ROMANIA

Pentru preturi biletelor transport cu autocarul sau microbuzul pe ruta transport persoane Slovenia Romania și retur,cu firma de transport persoane Slovenia Romania-Aliseb Tours dar si pentru stațiile de plecare, ore, reduceri și alte informații ne puteți contacta la telefon 0040232 763 958. Va punem la dispoziție plecari zilnice către destinata dvs. din Europa la prețuri competitive si in condiții sigure si moderne de efectuat curse Romania Slovenia

 

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE FRANTA ROMANIA

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA EUROPA

 TRANSPORT PERSOANE SLOVENIA ROMANIA

Alături de Aliseb Tours Romania beneficiați de o experiența de încredere in domeniul transporturilor rutiere de persoane.Dorim sa găsiți în noi, asemenea cum au făcut si alte mii de clienți un partener de încredere pentru călătorii în siguranța pe curse Romania Slovenia, dar si catre alte destinatii , care le puteti afla din consolul CAUTA O CURSA , sau la dispeceratele de rezervari.

IMPRESII ALE CALATORILOR NOSTRI

 

 TRANSPORT PERSOANE SLOVENIA ROMANIA

 

CELE MAI FRECVENTE SI UTILE INTREBARI SI RASPUNSURI

🚍 Aveți plecări cu autocarul sau microbuzul din SLOVENIA către ROMANIA ?

Avem curse zilnice cu autocarul sau microbuzul din toate orașele României, către toate orașele din Slovenia.

📅 Cum pot afla detalii despre cursă ?

Pentru informații vă rugăm să ne apelați telefonic la +40 762 206 534 sau +40 232 763 958

💸 Cât costă o călătorie SLOVENIA ROMANIA sau retur si de unde pot cumpăra biletul ?

Pentru aceste detalii vă rugăm să ne apelați telefonic la +40 762 206 534 sau +40 232 763 958

📑 Ce acte sunt necesare pentru o călătorie către Slovenia?

Carte de identitate sau pașaport valabil; Daca aveți un minor însoțit de un părinte, va fi nevoie de o declarație a celuilalt părinte (o împuternicire) ; Daca aveți un minor însoțit de o altă persoană, va fi nevoie de o procură de la ambii părinți si cazierul însoțitorului; Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pașaport biometric si viza.

 

 

 

PLECARILE DIN CEHIA SI CATRE SLOVENIA SE FAC DIN URMATOARELE LOCALITATI SLOVENIA ROMANIA TUR SI RETUR

Cursele operate de catre noi sau partenerii nostri cu plecari din Slovenia catre Romania sau din Romania catre Slovenia se efectueaza cu plecari din urmatoarele statii ale localitatilor din Slovenia, de mai jos. Preluarea pasagerilor va fi din statiile localitatilor Pince, Lendava, Lopata, Maribor sau Ljubljana. Plecarile din Romania se fac din Toate orasele Romaniei , din statiile puse la dispozitie prin aplicatia CAUTA O CURSA , sau direct la dispeceratele noastre de rezervari pasageri, disponibile zilnic in intervalul orar 08.30 – 19.30 , de luni pana duminica.

?LENDAVA

?LJUBLJANA

? LOPATA

?MARIBOR

?PINCE

 

PLECARILE DIN ROMANIA SI CATRE ROMANIA SE FAC DIN URMĂTOARELE LOCALITATI ➡️⬅️ ROMANIA SLOVACIA TUR SI RETUR

Va punem la dispozitie curse cu autocarul si microbuze catre sau dinspre Slovenia cu plecari din următoarele orase ale Romaniei :

ADJUD

AIUD

ALBA IULIA

ALEȘD

ALEXANDRIA

ARAD

BACĂU

  BÂRLAD

BEIUS

BICAZ

 BISTRITA

BORSEC

BOTOȘANI

BRAILA

BRASOV

BROȘTENI

BUCUREȘTI

BUHUȘI

BUMBESTI

BUMBEȘTI-JIU

BUZĂU

CAJVANA

  CĂLAN

CALARASI

CÂMPIA TURZII

CÂMPINA

CÂMPULUNG MOLDOVENESC

CLUJ-NAPOCA

COMĂNEȘTI

CONSTANTA

COPȘA MICĂ

COVASNA

  CRAIOVA

 CUGIR

DĂRĂBANI

DEJ

DOLHASCA

DOROHOI

DRĂGĂNEȘTI-OLT

DRĂGĂȘANI

DROBETA TURNU SEVERIN

FĂGĂRAȘ

FĂLTICENI

  FILIAȘI

FLĂMÂNZI

FOCȘANI

FRASIN

GALAȚI

GIURGIU

GURA HUMORULUI

  HÂRLĂU

HAȚEG

  HUEDIN

HUNEDOARA

HUȘI

IAȘI

ÎNTORSURA BUZĂULUI

LUGOJ

  MANGALIA

MĂRĂȘEȘTI

 

MEDGIDIA

  MEDIAS

 MIERCUREA CIUC

  MIERCUREA SIBIULUI

MIHĂILEȘTI

  MIZIL

MOINEȘTI

MURGENI

NĂSĂUD

OCNA SIBIULUI

ONEȘTI

  ORADEA

OȚELU ROȘU

  PAȘCANI

PETRILA

PETROȘANI

PIATRA NEAMȚ

PITEȘTI

PLOIEȘTI

PODU ILOAIEI

  PREDEAL

RĂDĂUȚI

  RAMNICU SARAT

RÂMNICU VÂLCEA

RÂȘNOV

 REGHIN

 RESITA

ROMAN

 ROVINARI

ROZNOV

 

SĂVENI

SEBEȘ

  SFÂNTU GHEORGHE

  SIBIU

SIGHISOARA

SINAIA

  SIRET

  SLATINA

SLATINA-OLT

 SLOBOZIA

  ȘTEFĂNEȘTI-BOTOȘANI

  SUCEAVA

➠  BUCURESTI

TÂRGOVIȘTE

TÂRGU CĂRBUNEȘTI

TÂRGU FRUMOS

TÂRGU JIU

TÂRGU MUREȘ

TÂRGU NEAMȚ

TÂRGU SECUIESC

TECUCI

TEIUȘ

TIMISOARA

TOPLIȚA

TULCEA

TURDA

IASI

TURNU MAGURELE

VASLUI

VATRA DORNEI

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA SLOVENIA | CURSE ROMANIA SLOVENIA CU AUTOCAR SAU MICROBUZ  CU PLECARI ZILNICE CATRE URMATOARELE TARI CU PLECARI DIN ROMANIA SI CATRE ROMANIA

   

TRANSPORT PERSOANE EUROPA ROMANIA

Aliseb Tours Romania va ofera prin dispeceratele noastre de rezervari cele mai bune servicii de transport persoane pe ruta transport international de persoane Romania - Europa

 Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispoziție curse internationale regulate catre 14 state ale Europei, cu plecari din toate orasele din Romania  catre toate localitatile din cele 14 state operate, cu transportul pasagerilor la adresa solicitata. ​✔️ Cursele sunt operate impreuna cu partenerii nostri de la Romfour-Tur si Gistrans , care ne asigura prezenta zilnica in Europa. Orele de imbarcare debarcare sunt aproximative, functie de trafic, neprevazut si de timpii consumati pentru controalele de frontiera. Dispecerii nostri , apeleaza telefonic in ziua anterioara plecarii toti pasagerii nostri pentru a ne asigura ca au fost informati cu privire la toate detaliile transportului.

MAIL REZERVARI CURSE TRANSPORT PERSOANE ROMANIA CEHIA

    APELATI DISPECERAT REZERVARI