Suntem Companie de Transport Persoane ANGLIA ROMANIA ✅⭕ ⭐ Firma de Transport persoane ANGLIA ROMANIA ⭕✅⭐ Efectuam zilnic curse ROMANIA ANGLIA si alte tari-  transport la adresa ✅⭐⭕  Transportul  de persoane este efectuat cu autocare sau microbuze moderne ✅⭕  Transportul este asigurat în colaborare cu partenerii noștri zilnic in 14 state ale Europei tur si retur ⭕✅ .

TRANSPORT PERSOANE ANGLIA ⥂ ROMANIA  CURSE ZILNICE TUR ⥂ RETUR

 

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE ANGLIA ⥂ ROMANIA SI ROMANIA ⥂ ANGLIA

    Compania internațională Aliseb Tours Romania ✅⭐⭕  in parteneriat cu alte firme romfour-Tur, Giltrans ✅⭐⭕  pune la dispoziție servicii de transport persoane Anglia ⥂ Romania cu plecare de la adresa solicitata de pasager  ✅⭐⭕ cu plecări zilnice din orașele engleze indicate in subsolul acestei pagini, către toate orașele din Romania dar și din toata Romania către Anglia la cele mai avantajoase si corecte preturi. Cursele sunt efectuate cu autocare sau microbuze moderne, funcție de numărul de pasageri din ziua cursei .Mașinile sunt dotate cu dispozitive USB, pentru încărcarea gadgeturilor dumneavoastră , ,internet WI-FI , iar opririle sunt suficient de dese, pentru toaleta sau cafea. Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic si de neprevăzut, dar in ziua anterioara plecării pasagerii noștri sunt informați de dispeceratele de rezervări cu privire la ora exacta a îmbarcării, stați si numărul de telefon al șoferilor care efectueaza cursa. Transport persoane Romania Anglia este una din liniile notare către cele 14 tari europene unde efectuam transport internațional de persoane curse zilnice tur si retur.

TRANSPORT PERSOANE
ANGLIA ROMANIA -ROMANIA ANGLIA

⭐ Prin Intermediul dispeceratelor de rezervari ale companiei Aliseb Tours RomaniaCompania de transport international, de persoane , puteti rezerva un bilet pentru transport persoane Anglia Romania. Efectuam transport persoane Anglia Romania , cu preluarea pasagerilor de la adresa dorita. Firma de transport persoane Anglia Romania – care opereaza aceasta linie de operator, poate fi direct Aliseb Tours Romania, sau una din companiile noastre partenere, Romfour-Tur, Giltrans sau un alt operator. Efectuam curse zilnice din aproape toate localitatile din Anglia , catre si din toate orasele Romaniei. Rezervarea unui bilet de calatorie, pe ruta transport persoane Anglia Romania, prin intermediul dispeceratelor noastre, poate fi facuta zilnic intre orele 08.30 -19.30.

TRANSPORT PERSOANE ANGLIA ROMANIA SI RETUR , BILETE DE AUTOCAR SAU MICROBUZ CU TRANSPORT DE LA ADRESA 

Aliseb Tours Romania ✅⭕  este firma de transport persoane Anglia Romania si Romania Anglia ✅⭕ ce va asigura călătorii rapide si sigure și va oferă gratuit un bagaj de 50 kg , precum si aigurarea unei mese calde pe parcursul calatoriei. Pentru rezervarea unui bilet accesati telefoanele dispeceratelor de rezervari. Pentru a cauta curse Anglia Romania sau catre alte tari, accesati tasta cauta o cursa, selectati tara de plecare, tara de sosire, localitatea de plecare si localitatea de sosire, dupa care apasati CAUTA CURSA. La dispeceratele de rezervari ,ve-ti primi toate detaliile calatoriei pe ruta de transport persoane cautata.

Transport persoane Anglia Romania cu autocare si microbuze moderne

Chiar daca ca plecați in vacanță sau  vă deplasați în interes de serviciu pe ruta transport persoane Anglia Romania sau transport persoane Romania Anglia, siguranța este esențială atunci când călătoriți. Iată de ce este important ca înainte sa va faceți o rezervare ,sa va asigurati ca veti călători in condiții perfecte de siguranța si profesionalism. Firma de transport persoane Anglia Romania-Aliseb Tours Romania care va asigura calatoria, este companie licentiata de catre Autoritatea Rutiera Romana, deține licenta internationala de transport persoane si respecta conditiile de transport obligatorii curselor internaționale. Efectuam transport persoane Anglia Romania cu microbuze si autocare care va asigura garantia securitatii pe parcursul intregii calatorii.

Curse autocar sau microbuz transport persoane Anglia Romania zilnic

Compania internațională de transport persoane Anglia Romania , Aliseb Tours, direct sau in colaborare cu alte companii de transport persoane, efectueaza transport persoane cu autocare si microbuze din Anglia catre Romania tur-retur, prin curse regulate zilnic cu preluarea pasagerilor de la stația precizată a orașelor din Romania, și transportarea acestora până la adresa solicitată. Prețurile de transport diferă , funcție de destinația aleasă de pasager. In biletul de călătorie, este inclus un bagaj de 50 kg și un bagaj de mână de 10 kg. Pentru orice alte detalii apelați dispeceratul nostru la telefon 00040232 763 958.

APELEAZA DISPECERAT REZERVĂRI TRANSPORT PERSOANE ANGLIA ROMANIA

Pentru detalii și prețul călătoriei privind curse Romania Anglia, va rugam sa apelați telefonic dispeceratul de rezervări pasageri. In prețul călătoriei, este inclus și bagajul de 50 kg. precum și o masa la un restaurant din Romania. Orele de îmbarcare-debarcare sunt aproximative, în funcție de trafic, dat fiind faptul ca transportul se efectueaza pana la adresa solicitata. Transport persoane Anglia Romania , pe aceasta linie este conditionata de un orar flexibil al imbarcarilor si debarcarilor, dat fiind faptul ca asiguram curse Anglia Romania cu preluarea pasagerilor de la adresa din Anglia sau transportul acestora pana la adresa solicitata in Anglia ,Firma de transport persoane Franta Romania.Curse Romania Anglia.

 

Curse autocar sau microbuz Anglia Romania zilnic

TRANSPORT PERSOANE ANGLIA ROMANIATUR RETUR

Agentia de turism Aliseb Tours, direct sau in colaborare cu alte companii, efectueaza curse tcu plecari din Anglia catre Romania  si retur, prin curse regulate zilnic cu preluarea pasagerilor de la stația precizată a orașelor din Romania, și transportarea acestora până la adresa solicitată. Prețurile de transport diferă , funcție de destinația aleasă de pasager. Oferim reduceri de pret, pentru copii sau calatorii dus intors, precum si un pret de fidelizare a calatorilor nostri, care la 10 calatorii beneficiaza de o calatorie absolut gratuita.

Curse ANGLIA ROMANIA-plecari zilnice cu autocare si microbuze moderne

Asiguram transport persoane către și din AUSTRIA ✅ UNGARIA ✅ GERMANIA ✅ CEHIA ✅ SLOVENIA ✅ BELGIA ✅ OLANDA ✅ ANGLIA ✅ DANEMARCA ✅ FRANTA ✅ ELVETIA ✅ SLOVENIA ✅ ITALIA ✅  SPANIA . Nu preluam pasageri care călătoresc dintr-o țara europeana in alta, decât pe rute cuprinse intre Romania si una din tarile de mai sus sau invers. Pentru a ne onora sa fim compania dumneavoastra de transport, am pus la dispozitia pasagerilor nostri in parteneriat cu Romfour-Tur, agentii in toate orasele din Romania, precum si la Paris, Lyon, Londra, Berlin, Nurnberg, Zurich, Amsterdam, Bruxelles, Roma si ne vom extinde si in alte orase din Europa. Odata cu ridicarea biletului de calatorie, personalul nostru din agentie v-a pune la furniza pasagerului nostru toate detaliile calatoriei.FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE FRANTA ROMANIA

COMPANIE REZERVARI CURSE TRANSPORT PERSOANE ANGLIA ROMANIA

Rezervari Bilete Autocar sau microbuz transport persoane Anglia Romania

Pentru preturi biletelor transport cu autocarul sau microbuzul pe ruta transport persoane Anglia Romania și retur,cu firma de transport persoane Anglia Romania-Aliseb Tours dar si pentru stațiile de plecare, ore, reduceri și alte informații ne puteți contacta la telefon 0040232 763 958. Va punem la dispoziție plecari zilnice către destinata dvs. din Europa la prețuri competitive si in condiții sigure si moderne de efectuat curse Romania Anglia

 

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE FRANTA ROMANIA

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE ANGLIA ROMANIA

Alături de Aliseb Tours Romania beneficiați de o experiența de încredere in domeniul transporturilor rutiere de persoane.Dorim sa găsiți în noi, asemenea cum au făcut si alte mii de clienți un partener de încredere pentru călătorii în siguranța pe curse Romania Anglia, dar si catre alte destinatii , care le puteti afla din consolul CAUTA O CURSA , sau la dispeceratele de rezervari firma de transport persoane Anglia Romania .

Oferim servicii de transport persoane prin care puteti ajunge la destinatie in cel mai confortabil mod pentru dumneavoastra.Noi va putem pune la dispozitie servicii de rezervari bilete autocar transport persoane Anglia Romania tur retur , dar si catre alte destinatii.

IMPRESII ALE CALATORILOR NOSTRI

 

 

 

CELE MAI FRECVENTE SI UTILE INTREBARI SI RASPUNSURI

  ➠ Aveti plecari cu autocarul sau microbuzul Anglia Romania ?

Da .Avem curse zilnice cu autocarul sau microbuzul din toate orașele României, către toate localitățile Anglia, cu transport la adresa.

➠ Cum pot afla detaliile calatoriei?

Pentru detalii va rugam sa apelati dispeceratul nostru de rezervari: 0040 232 763 958 sau 0040 784 606 162

sau accesati portalul AUTOGARI

➠ Cat costa o calatorie transport persoane Anglia Romania sau retur si de unde pot cumpara biletul?

Detaliile despre pret le aflati apeland dispeceratul nostru de rezervari: 0040 232 763 958 sau 0040 784 606 162.

Biletul se achita la imbarcare , prin banca sau la una din agentiile noastre.

➠ Ce acte sunt necesare pentru o călătorie catre sau din Anglia?

Actele de care aveti nevoie sunt:
Carte de identitate/pasaport valabil;
Minor insotit de un parinte ➜ o declaratie a celuilalt parinte (o imputernicire);
Minor insotit de o alta persoana ➜ procura de la ambii parinti si cazierul insotitorului;
Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pasaport biometric si viza

➠ Catre ce tari aveti plecari spre Europa? 
Avem curse zilnice către-Austria,Germania,Cehia,Slovaci,Slovenia, Spania,Belgia,Olanda,Anglia,

Italia, Franța,Elveția, Danemarca si retur, transport pana la adresa. In prețul călătoriei sunt incluse o masa calda si un bagaj de 50 kg.

PLECARILE DIN ROMANIA CĂTRE ANGLIA SE FAC DIN URMĂTOARELE LOCALITĂȚI ➡️⬅️ TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ANGLIA TUR SI RETUR

Companie de transport persoane Romania Anglia. Aliseb Tours este o firma de transport persoane Romania Anglia si Anglia Romania ce va asigura calatorii rapide si sigure si va ofera bilete ieftine pentru transportul de persoane catre si din Anglia, avand cele mai bune preturi!

 ADJUD

AIUD

 ALBA IULIA

➠  ALEȘD

ALEXANDRIA

ARAD

BACĂU

BÂRLAD

BEIUS

BICAZ

BISTRITA

BORSEC

BOTOȘANI

BRAILA

BRASOV

BROȘTENI

BUCUREȘTI

BUHUȘI

BUMBESTI

 BUMBEȘTI-JIU

 BUZĂU

CAJVANA

CĂLAN

CALARASI

 CÂMPIA TURZII

CÂMPINA

CÂMPULUNG MOLDOVENESC

CLUJ-NAPOCA

COMĂNEȘTI

CONSTANTA

COPȘA MICĂ

COVASNA

CRAIOVA

CUGIR

DĂRĂBANI

DEJ

DOLHASCA

DOROHOI

DRĂGĂNEȘTI-OLT

DRĂGĂȘANI

DROBETA-TURNU-SEVERIN

FĂGĂRAȘ

FĂLTICENI

FILIAȘI

FLĂMÂNZI

FOCȘANI

FRASIN

GALAȚI

GIURGIU

GURA HUMORULUI

HÂRLĂU

HAȚEG

HUEDIN

HUNEDOARA

HUȘI

IAȘI

ÎNTORSURA BUZĂULUI

LUGOJ

MANGALIA

MĂRĂȘEȘTI

MEDGIDIA

MEDIAS

MIERCUREA CIUC

MIERCUREA SIBIULUI

MIHĂILEȘTI

MIZIL

MOINEȘTI

MURGENI

NĂSĂUD

 OCNA SIBIULUI

ONEȘTI

ORADEA

OȚELU ROȘU

PAȘCANI

PETRILA

PETROȘANI

PIATRA NEAMȚ

PITEȘTI

PLOIEȘTI

PODU ILOAIEI

PREDEAL

RĂDĂUȚI

 RAMNICU SARAT

RÂMNICU VÂLCEA

RÂȘNOV

REGHIN

  RESITA

ROMAN

ROVINARI

ROZNOV

SĂVENI

SEBEȘ

SFÂNTU GHEORGHE

SIBIU

SIGHISOARA

SINAIA

SIRET

SLATINA

SLATINA-OLT

SLOBOZIA

ȘTEFĂNEȘTI-BOTOȘANI

SUCEAVA

BUCURESTI

TÂRGOVIȘTE

TÂRGU CĂRBUNEȘTI

TÂRGU FRUMOS

TÂRGU JIU

TÂRGU MUREȘ

TÂRGU NEAMȚ

TÂRGU SECUIESC

TECUCI

TEIUȘ

TIMISOARA

TOPLIȚA

TULCEA

TURDA

IASI

TURNU MAGURELE

VASLUI

VATRA DORNEI

   

PLECARILE DIN ANGLIA CATRE ROMANIA SE FAC DIN URMATOARELE LOCALITATI DE LA ADRESA SOLICITATA ANGLIA ROMANIA TUR SI RETUR

⭕  Cursele operate de catre noi sau partenerii nostri cu plecari din Anglia catre Romania sau din Romania catre Anglia se efectueaza cu plecari de la adresa solicitata, din localiatile Angliei precizate mai jos, sau orice alta localitate de pe teritoriul Angliei, zilnic.  Plecarile din Romania se fac din Toate orasele Romaniei , din statiile puse la dispozitie prin aplicatia CAUTA O CURSA , sau direct la dispeceratele noastre de rezervari pasageri, disponibile zilnic in intervalul orar 08.30 – 19.30 , de luni pana duminica , sau din localitatile precizate in tabelul de mai jos.

ABERDEEN

BASILDON

BASINGSTOKE

➠  BATH

BEDFORD

BELFAST

BRIKENHEAD

BIRMINGHAM

BLACKBURN

BLACKPOOL

BOLTON

BOURNEMOUTH

BRISTOL

BRADFORD

BRIGHTON

CROYDON

CAMBRIDGE

CARDIFF

CHELMSFORD

CHESTER

COLCHESTER

COVENTRY

CRAWLEY

DARLINGTON

EXETER

GILLINGHAM

GLASGOW

HALIFAX

HARLOW

HARROGATE

HARTLEPOOL

HASTINGS

HEMEL-HEMPSTEAD

HIGH-WYCOMBE

GLOUCESTER

GRIMSBY

HUDDERSFIELD

IPSWICH

HULL

LEEDS

LEICESTER

LINCOLN

LIVERPOOL

LONDRA

LUTON 

MAIDSTONE 

MANCHESTER

MIDDLESBOURG

PETERBOROUGH

PLYMOUTH

POOLE

PORTSMOUTH

PRESTON

READING

ROCHDALE

ROTHERHAM

SAINT-ALBANS

SAINT-HELENS

SLOUGH

SOLIHULL

SOUTH-SHIELDS

SOUTHAMPTON

STEVENAGE

STOKE-ON-TRENT

SUNDERLAND

SUTTON-COLDFIELD

SWANSEA

SWINDON

WALSALL

WARRINGTON

NEWPORT

DERRY

DUDLEY

DUNDEE

EASTBOURNE

EDINBURGH

NORWICH

NOTTINGHAM

OLDBURY

OLDHAM

OXFORD

WESTON-SUPER-MARE

WIGAN

WOKING

WOLVERHAMPTON

WORCESTER

WORTHING

WESTON-SUPER-MARE

WEST-BROMWICH

WATFORD

NORTHAMPTON

YORK

NEWCASTLE

DERBY

 
     

BOOKING BUS NOW-PLATA ONLINE

0040232 763 958 0040784 606 162 0040333 401 224