TRANSPORT PERSOANE AUSTRIA ROMANIA ✅ ⭐⭕ CURSE AUSTRIA ROMANIA LA ADRESA ✅ FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE AUSTRIA ROMANIA TUR RETUR ✅⭐⭕ CURSE AUSTRIA✅

Transport Persoane Austria Romania Zilnic

MPORTANT
Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.
 

TRANSPORTPERSOANE ROMANIA AUSTRIATRANSPORT PERSOANE ROMANIA AUSTRIA

TRANSPORT PERSOANE

AUSTRIA ROMANIA SI RETUR 

 Firma de transport persoane Austria Romania cu Aliseb Tours Austria este o firma de transport persoane Austria Romania ce va asigura călătorii rapide si sigure și va oferă gratuit bilete pentru transportul de persoane către și din Austria, având cele mai avantajoase prețuri.

Autocarele si microbuzele noastre sunt exact ce trebuie pentru călătoria dumneavoastră si sunt pregătite pentru a va transporta la destinație confortabil dar cel mai important, în siguranța !

TRANSPORT PERSOANE AUSTRIA ROMANIA SI RETUR , BILETE DE AUTOCAR SAU MICROBUZ CU TRANSPORT DE LA ADRESA LA ADRESA

Aliseb Tours este o firma de transport persoane Austria Romania si Romania Austria ce va asigura călătorii rapide si sigure și va oferă gratuit bilete pentru transportul de persoane către și din AUSTRIA, având cele mai avantajoase prețuri. Compania noastră are plecări saptamanale cu autocare si microbuze din flota proprie atat din Romania către AUSTRIA cât și din AUSTRIA către Romania.

Autocarele si microbuzele noastre sunt exact ce trebuie pentru călătoria dumneavoastră si sunt pregătite pentru a va transporta la destinație confortabil dar cel mai important, în siguranța !

Transport persoane Austria Romania cu autocare si microbuze moderne

Indiferent ca plecați in vacanță sau ca vă deplasați în interes de serviciu pe rute intre Romania si AUSTRIA, siguranța este esențială atunci când călătoriți. Iată de ce este important ca înainte sa va faceți o rezervare pentru o cursa sa va asigurați ca veti călători in condiții perfecte de siguranța si profesionalism.

Curse autocar Austria Romania zilnic

Compania internațională de transport persoane AUSTRIA, Aliseb Tours, direct sau in colaborare cu alte companii de transport persoane, efectueaza transport persoane cu autocare si microbuze din Austria catre Romania tur-retur, prin curse regulate zilnic cu preluarea pasagerilor de la stația precizată a orașelor din Romania, și transportarea acestora până la adresa solicitată. Prețurile de transport diferă , funcție de destinația aleasă de pasager. In biletul de călătorie, este inclus un bagaj de 50 kg și un bagaj de mână de 10 kg. Pentru orice alte detalii apelați dispeceratul nostru la telefon 00040232 763 958.

APELEAZA DISPECERAT REZERVĂRI

Pentru detalii și prețul călătoriei, va rugam sa apelați telefonic dispeceratul de rezervări pasageri. In prețul călătoriei, este inclus și bagajul de 50 kg. precum și o masa la un restaurant din Romania. Orele de îmbarcare-debarcare sunt aproximative, în funcție de trafic, dat fiind faptul ca transportul se efectueaza pana la adresa solicitata.

Curse AUTOCAR AUSTRIA ROMANIA zilnic

TRANSPORT AUSTRIA ROMANIA TUR RETUR

Agentia de turism Aliseb Tours, direct sau in colaborare cu alte companii, efectueaza curse din AUSTRIA catre ROMANIA si retur, prin curse regulate zilnic cu preluarea pasagerilor de la stația precizată a orașelor din Romania, și transportarea acestora până la adresa solicitată. Prețurile de transport diferă , funcție de destinația aleasă de pasager. In biletul de călătorie, este inclus un bagaj de 50 kg și un bagaj de mână de 10 kg.

Rezervari Bilete Autocar Austria

Pentru preturi bilete cu autocarul sau microbuzul pe ruta AUSTRIA ROMANIA și retur, dar si pentru stațiile de plecare, ore, reduceri și alte informații ne puteți contacta la telefon 0040232 763 958. Va punem la dispoziție plecari zilnice către destinata dvs. din Europa la prețuri competitive si in condiții sigure si moderne de efectuat curse AUSTRIA Romania.

CURSE INTERNATIONALE LA ADRESA
FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE FRANTA ROMANIA
CURSE CEHIA ROMANIA

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE ROMANIA AUSTRIA

Alături de Aliseb Tours Romania beneficiați de o experiența de încredere în vederea de transport persoane Romania Europa. Dorim sa găsiți în noi, asemenea cum au făcut si alte mii de clienți un partener de încredere pentru călătorii în siguranța.

Oferim servicii de transport persoane prin care puteti ajunge la destinatie in cel mai confortabil mod pentru dumneavoastra.Noi va putem pune la dispozitie rezervari bilete autocar transport persoane Romania Europa

Ce spun clientii nostri despre noi

Cele mai frecvente si utile intrebari si raspunsuri

 🚍 ➠ Aveti plecari cu autocarul sau microbuzul  Austria Romania?

Da ! Avem curse zilnice cu autocarul sau microbuzul din toate orașele Austriei, către toate localitățile din Romania.

📅 ➠ Cum pot afla detaliile calatoriei?

Pentru detalii va rugam sa apelati dispeceratul nostru de rezervari: 0040 232 763 958 sau 0040 784 606 162

sau accesati portalul AUTOGARI.ORG

💸 ➠ Cat costa o calatorie transport persoane Austria Romania sau retur si de unde pot cumpara biletul?

Detaliile despre pret le aflati apeland dispeceratul nostru de rezervari: 0040 232 763 958 sau 0040 784 606 162.

Biletul se achita la imbarcare , prin banca sau la una din agentiile noastre.

📑 ➠ Ce acte sunt necesare pentru o călătorie din Austria ?

Actele de care aveti nevoie sunt:
Carte de identitate/pasaport valabil;
Minor insotit de un parinte ➜ o declaratie a celuilalt parinte (o imputernicire);
Minor insotit de o alta persoana ➜ procura de la ambii parinti si cazierul insotitorului;
Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pasaport biometric si viza

⭕⭐➠ Catre ce tari aveti plecari spre Europa? 
Avem curse zilnice către-Austria,Germania,Cehia,Slovaci,Slovenia, Spania,Belgia,Olanda,Anglia,

Italia, Franța,Elveția, Danemarca si retur, transport pana la adresa. In prețul călătoriei sunt incluse o masa calda si un bagaj de 50 kg.

Visits: 5 |