Suntem Companie de Transport Persoane BELGIA ⥂ ROMANIA ✅⭕ ⭐ Firma de Transport persoane BELGIA ⥂ ROMANIA ⭕✅⭐ Efectuam zilnic curse ROMANIA ⥂ BELGIA si alte tari-  transport la adresa ✅⭐⭕  Transportul  de persoane este efectuat cu autocare sau microbuze moderne ✅⭕  Transportul este asigurat în colaborare cu partenerii noștri zilnic in 14 state ale Europei tur si retur ✅⭕  .

TRANSPORT PERSOANE BELGIA ⥂ ROMANIA  CURSE ZILNICE TUR ⥂ RETUR

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE BELGIA ⥂ ROMANIA SI ROMANIA ⥂ BELGIA

    Compania internationala Aliseb Tours Romania ✅⭐⭕  in parteneriat cu alte firme romfour-Tur, Giltrans ✅⭐⭕  pune la dispoziție servicii de transport persoane Belgia ⥂ Romania cu plecare de la adresa solicitata de pasager  ✅⭐⭕ cu plecări zilnice din orasele belgiene indicate in subsolul acestei pagini, catre toate orasele din Romania  dar și din toata Romania catre Belgia la cele mai avantajoase si corecte preturi. Cursele sunt efectuate cu autocare sau microbuze moderne, functie de numarul de pasageri din ziua cursei .Masinile sunt dotate cu dispozitive USB, pentru incarcarea gageturilor dumneavoastra , ,internet HI-FI , iar opririle sunt suficient de dese, pentru toaleta sau cafea.

Transport persoane BELGIA ROMANIA

Orele de imbarcare sau debarcare sunt aproximative, functie de trafic si de neprevazut, dar in ziua anterioara plecarii pasagerii nostri sunt informati de dispeceratele de rezervari cu privire la ora exacta a imbarcarii, stati si numarul de telefon al soferilor care efectueaza cursa. Transport persoane Romania Belgia este una din liniile noatre catre cele 14 tari europene unde efectuam transport international de persoane , curse zilnice tur si retur.

TRANSPORT PERSOANE
BELGIA ROMANIA -ROMANIA BELGIA

⭐ Prin Intermediul dispeceratelor de rezervari ale companiei Aliseb Tours RomaniaCompania de transport international, de persoane , puteti rezerva un bilet pentru transport persoane Belgia Romania. Efectuam transport persoane Belgia Romania , cu preluarea pasagerilor de la adresa dorita. Firma de transport persoane Belgia Romania – acare opereaza aceasta linie de operator, poate fi direct Aliseb Tours Romania, sau una din companiile noastre partenere, Romfour-Tur, Giltrans sau un alt operator. Efectuam curse zilnice din aproape toate localitatile din Belgia, catre si din toate orasele Romaniei. Rezervarea unui bilet de calatorie, pe ruta transport persoane Belgia Romania, prin intermediul dispeceratelor noastre, poate fi facuta zilnic intre orele 08.30 -19.30.

TRANSPORT PERSOANE BELGIA ROMANIA SI RETUR , BILETE DE AUTOCAR SAU MICROBUZ CU TRANSPORT DE LA ADRESA 

Aliseb Tours Romania ✅⭕  este firma de transport persoane Belgia Romania si Romania Belgia✅⭕ ce va asigura călătorii rapide si sigure și va oferă gratuit un bagaj de 50 kg , precum si aigurarea unei mese calde pe parcursul calatoriei.Pentru rezervarea unui bilet accesati telefoanele dispeceratelor de rezervari. Pentru a cauta curse Belgia Romania sau catre alte tari, accesati tasta cauta o cursa, selectati tara de plecare, tara de sosire, localitatea de plecare si localitatea de sosire, dupa care apasati CAUTA CURSA. La dispeceratele de rezervari ,veti primi toate detaliile calatoriei pe ruta de transport persoane cautata.

Transport persoane Belgia Romania cu autocare si microbuze moderne

Chiar daca ca plecați in vacanță sau  vă deplasați în interes de serviciu pe ruta Belgia Romania sau Romania Belgia, siguranța este esențială atunci când călătoriți. Iată de ce este important ca înainte sa va faceți o rezervare ,sa va asigurati ca veti călători in condiții perfecte de siguranța si profesionalism. Firma de transport persoane Belgia Romania -Aliseb Tours Romania care va asigură călătoriaia, este companie licentiata de catre Autoritatea Rutieră Română, deține licența internationala de transport persoane si respecta condițiile de transport obligatorii curselor internaționale.

Curse autocar sau microbuz transport persoane Belgia Romania zilnic

Compania internațională de transport persoane Belgia Romania , Aliseb Tours, direct sau in colaborare cu alte companii de transport persoane, efectueaza transport persoane cu autocare si microbuze din Belgia catre Romania tur-retur, prin curse regulate zilnic cu preluarea pasagerilor de la stația precizată a orașelor din Romania, și transportarea acestora până la adresa solicitată. Prețurile de transport diferă , funcție de destinația aleasă de pasager. In biletul de călătorie, este inclus un bagaj de 50 kg și un bagaj de mână de 10 kg. Pentru orice alte detalii apelați dispeceratul nostru la telefon 00040232 763 958.

APELEAZA DISPECERAT REZERVĂRI TRANSPORT PERSOANE BELGIA ROMANIA

Pentru detalii și prețul călătoriei privind curse Romania Belgia, va rugam sa apelați telefonic dispeceratul de rezervări pasageri. In prețul călătoriei, este inclus și bagajul de 50 kg. precum și o masa la un restaurant din Romania. Orele de îmbarcare-debarcare sunt aproximative, în funcție de trafic, dat fiind faptul ca transportul se efectueaza pana la adresa solicitata. Transport persoane Belgia Romania , pe aceasta linie este conditionata de un orar flexibil al imbarcarilor si debarcarilor, dat fiind faptul ca asiguram curse Belgia Romania cu preluarea pasagerilor de la adresa din Belgia sau transportul acestora pana la adresa solicitata in Belgia,Firma de transport persoane Belgia Romania.Curse Romania Belgia.

 

Curse autocar sau microbuz Belgia Romania zilnic

TRANSPORT PERSOANE BELGIA ROMANIATUR RETUR

Agentia de turism Aliseb Tours, direct sau in colaborare cu alte companii, efectueaza curse cu plecari din Belgia catre Romania  si retur, prin curse regulate zilnic cu preluarea pasagerilor de la stația precizată a orașelor din Romania, și transportarea acestora până la adresa solicitată. Prețurile de transport diferă , funcție de destinația aleasă de pasager. Oferim reduceri de pret, pentru copii sau calatorii dus intors, precum si un pret de fidelizare a calatorilor nostri, care la 10 calatorii beneficiaza de o calatorie absolut gratuita.

Curse Belgia Romania-plecari zilnice cu autocare si microbuze moderne

Asiguram transport persoane către și din AUSTRIA ✅ UNGARIA ✅ GERMANIA ✅ CEHIA ✅ SLOVENIA ✅ BELGIA ✅ OLANDA ✅ ANGLIA ✅ DANEMARCA ✅ FRANTA ✅ ELVETIA ✅ SLOVENIA ✅ ITALIA ✅  . Nu preluam pasageri care călătoresc dintr-o țara europeana in alta, decât pe rute cuprinse intre Romania si una din tarile de mai sus sau invers. Pentru a ne onora sa fim compania dumneavoastra de transport, am pus la dispozitia pasagerilor nostri in parteneriat cu Romfour-Tur, agentii in toate orasele din Romania, precum si la Paris, Lyon, Londra, Berlin, Nurnberg, Zurich, Amsterdam, Bruxelles, Roma si ne vom extinde si in alte orase din Europa. Odata cu ridicarea biletului de calatorie, personalul nostru din agentie v-a pune la furniza pasagerului nostru toate detaliile calatoriei.TRANSPORT PERSOANE BELGIA ROMANIA

COMPANIE REZERVARI CURSE TRANSPORT PERSOANE BELGIA ROMANIA

Rezervari Bilete Autocar sau microbuz transport persoane Belgia Romania

Pentru preturi biletelor transport cu autocarul sau microbuzul pe ruta transport persoane Belgia Romania și retur,cu firma de transport persoane Belgia Romania-Aliseb Tours dar si pentru stațiile de plecare, ore, reduceri și alte informații ne puteți contacta la telefon 0040232 763 958. Va punem la dispoziție plecari zilnice către destinata dvs. din Europa la prețuri competitive si in condiții sigure si moderne de efectuat curse Romania Belgia.

 

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE FRANTA ROMANIA

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE BELGIA ROMANIA

Alături de Aliseb Tours Romania beneficiați de o experiența de încredere in domeniul transporturilor rutiere de persoane.Dorim sa găsiți în noi, asemenea cum au făcut si alte mii de clienți un partener de încredere pentru călătorii în siguranța pe curse Romania Belgia, dar si catre alte destinatii , care le puteti afla din consolul CAUTA O CURSA , sau la dispeceratele de rezervari firma de transport persoane Belgia Romania .

IMPRESII ALE CALATORILOR NOSTRI

 

 

 

CELE MAI FRECVENTE SI UTILE INTREBARI SI RASPUNSURI

⭕✅➠ Aveti plecari cu autocarul sau microbuzul Belgia Romania ?

Da .Avem curse zilnice cu autocarul sau microbuzul din toate orașele României, către toate localitățile Belgia, cu transport la adresa.

⭕✅ ➠ Cum pot afla detaliile calatoriei?

Pentru detalii va rugam sa apelati dispeceratul nostru de rezervari: 0040 232 763 958 sau 0040 784 606 162

sau accesati portalul AUTOGARI

⭕✅➠ Cat costa o calatorie transport Belgia Romania sau retur si de unde pot cumpara biletul?

Detaliile despre pret le aflati apeland dispeceratul nostru de rezervari: 0040 232 763 958 sau 0040 784 606 162.

Biletul se achita la imbarcare , prin banca sau la una din agentiile noastre.

⭕✅ ➠ Ce acte sunt necesare pentru o călătorie catre sau din Belgia?

Actele de care aveti nevoie sunt:
Carte de identitate/pasaport valabil;
Minor insotit de un parinte ➜ o declaratie a celuilalt parinte (o imputernicire);
Minor insotit de o alta persoana ➜ procura de la ambii parinti si cazierul insotitorului;
Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pasaport biometric si viza

⭕✅➠ Catre ce tari aveti plecari spre Europa? 
Avem curse zilnice către-Austria,Germania,Cehia,Slovaci,Slovenia, Spania,Belgia,Olanda,Anglia,

Italia, Franța,Elveția, Danemarca si retur, transport pana la adresa. In prețul călătoriei sunt incluse o masa calda si un bagaj de 50 kg.

PLECARILE DIN BELGIA SI CATRE BELGIA SE FAC DIN URMATOARELE LOCALITATI  BELGIA ROMANIA  TUR SI RETUR

Cursele operate de catre noi sau partenerii nostri cu plecari din Belgia catre Romania sau din Romania catre Belgia se efectueaza cu plecari din urmatoarele statii ale localitatilor din Belgia, de mai jos. Preluarea pasagerilor va fi din toate localitățile din Belgia. Plecarile din Romania se fac din Toate orasele Romaniei , din statiile puse la dispozitie prin aplicatia CAUTA O CURSA , sau direct la dispeceratele noastre de rezervari pasageri, disponibile zilnic in intervalul orar 08.30 – 19.30 , de luni pana duminica.

AALST

AARSCHOT

ANDENNE

ANTOING

ANVERS

ARLON

ATH

BASTOGNE

BEAUMONT

BEAURAING

BERINGEN

BILZEN

BINCHE

BLANKENBERGE

BORGLOON

BOUILLON

BRUXELLES

MENEN

MESSINES

MONS

MORTSEL

MOUSCRON

NAMUR

NEUFCHATEAU

 NIEUWPOORT

BREE

BRUGES

CHARLEROI

CHATELET

CHIEVRES

CHIMAY

CINEY

COMINES-WARNETON

COURTAI

COURTAI

COUVIN

DAMME

DEIN

DENDERMONDE

DIEST

NIVELLES

OOSTENDE

OTTIGNIES-LOUVAIN

➠  OUDENAARDE

OUDENBURG

PEER

PERUWELS

PHILIPPEVILLE

POPERINGE

ROCHEFORT

DIKSMUIDE

DINANT

DURBURY

EEKLO

ENGHIEN

EUPEN

FLEURUS

FLORENVILLE

GEEL

GEMBLOUX

GENAPPE

GENK

ROESELARE

RONSE

SERAING

SPA

GENT

GISTEL

HALEN

HALLE

HANNUT

HARELBEKE

HASSELT

HERVE

HOOGSTRATEN

 HOUFFALIZE

 HUY

IZEGEM

JODOIGNE

STRAVELOT

THUIN

TIELT

TIENEN

TINGEREN

TURNHOUT

VIRVIES

VEURNE

VILVOORDE

VIRTON

LANDEN

LESSINES

LOKEREN

LOMMEL

MAASEIK

MALMEDY

VISE

WALCOURT

WAREGEM

WAREMME

WAVRE

➠  WERVIK

➠  YPRES

ZOTTEGEM

NINOVE

   

PLECARILE DIN ROMANIA SI CATRE ROMANIA SE FAC DIN URMĂTOARELE LOCALITATI ➡️⬅️ ROMANIA BELGIA TUR SI RETUR

Va punem la dispozitie curse cu autocarul si microbuze catre sau dinspre Belgia cu plecari din următoarele orase ale Romaniei :

ADJUD

AIUD

ALBA IULIA

ALEȘD

ALEXANDRIA

ARAD

BACĂU

BÂRLAD

BEIUS

BICAZ

BISTRITA

BORSEC

BOTOȘANI

BRAILA

BRASOV

BROȘTENI

BUCUREȘTI

BUHUȘI

BUMBESTI

BUMBEȘTI-JIU

BUZĂU

CAJVANA

CĂLAN

 CALARASI

CÂMPIA TURZII

CÂMPINA

CÂMPULUNG MOLDOVENESC

CLUJ-NAPOCA

COMĂNEȘTI

CONSTANTA

 

COPȘA MICĂ

COVASNA

CRAIOVA

CUGIR

DĂRĂBANI

DEJ

DOLHASCA

DOROHOI

DRĂGĂNEȘTI-OLT

DRĂGĂȘANI

DROBETA TURNU SEVERIN

FĂGĂRAȘ

FĂLTICENI

FILIAȘI

FLĂMÂNZI

FOCȘANI

FRASIN

GALAȚI

GIURGIU

GURA HUMORULUI

HÂRLĂU

HAȚEG

HUEDIN

HUNEDOARA

HUȘI

IAȘI

ÎNTORSURA BUZĂULUI

LUGOJ

MANGALIA

MĂRĂȘEȘTI

 

MEDGIDIA

MEDIAS

MIERCUREA CIUC

MIERCUREA SIBIULUI

MIHĂILEȘTI

MIZIL

MOINEȘTI

MURGENI

NĂSĂUD

 OCNA SIBIULUI

ONEȘTI

ORADEA

OȚELU ROȘU

 PAȘCANI

 PETRILA

PETROȘANI

PIATRA NEAMȚ

PITEȘTI

PLOIEȘTI

PODU ILOAIEI

PREDEAL

RĂDĂUȚI

 RAMNICU SARAT

RÂMNICU VÂLCEA

RÂȘNOV

REGHIN

RESITA

ROMAN

ROVINARI

ROZNOV

 

SĂVENI

SEBEȘ

SFÂNTU GHEORGHE

SIBIU

SIGHISOARA

SINAIA

SIRET

SLATINA

SLATINA-OLT

SLOBOZIA

ȘTEFĂNEȘTI-BOTOȘANI

SUCEAVA

BUCURESTI

TÂRGOVIȘTE

TÂRGU CĂRBUNEȘTI

TÂRGU FRUMOS

TÂRGU JIU

TÂRGU MUREȘ

TÂRGU NEAMȚ

TÂRGU SECUIESC

TECUCI

TEIUȘ

TIMISOARA

TOPLIȚA

TULCEA

TURDA

IASI

TURNU MAGURELE

VASLUI

 VATRA DORNEI

 

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA BELGIA | CURSE ROMANIA BELGIA CU AUTOCAR SAU MICROBUZ  CU PLECARI ZILNICE CATRE URMATOARELE TARI CU PLECARI DIN ROMANIA SI CATRE ROMANIA

   

TRANSPORT PERSOANE EUROPA ROMANIA

Aliseb Tours Romania va ofera prin dispeceratele noastre de rezervari cele mai bune servicii de transport persoane pe ruta transport international de persoane Romania - Europa

 Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispoziție curse internationale regulate catre 14 state ale Europei, cu plecari din toate orasele din Romania  catre toate localitatile din cele 14 state operate, cu transportul pasagerilor la adresa solicitata. ​✔️ Cursele sunt operate impreuna cu partenerii nostri de la Romfour-Tur si Gistrans , care ne asigura prezenta zilnica in Europa. Orele de imbarcare debarcare sunt aproximative, functie de trafic, neprevazut si de timpii consumati pentru controalele de frontiera. Dispecerii nostri , apeleaza telefonic in ziua anterioara plecarii toti pasagerii nostri pentru a ne asigura ca au fost informati cu privire la toate detaliile transportului.

APELATI DISPECERAT REZERVARI