Suntem Companie de Transport Persoane GERMANIA ⥂ ROMANIA ✅⭕ ⭐ . Firma de Transport persoane GERMANIA ⥂ ROMANIA ⭕✅⭐ .Efectuam zilnic curse ROMANIA ⥂ GERMANIA si alte tari-  transport la adresa ✅⭐⭕  .Transportul  de persoane este efectuat cu autocare sau microbuze moderne ✅⭕  .Transportul este asigurat în colaborare cu partenerii noștri zilnic in 14 state ale Europei tur si retur ✅⭕ .

TRANSPORT PERSOANE GERMANIA

ROMANIA  CURSE ZILNICE TUR ⥂ RETUR

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE GERMANIA ⥂ ROMANIA SI ROMANIA ⥂ GERMANIA

    Compania internaționala Aliseb Tours Romania ✅⭐⭕  în parteneriat cu alte firme Romfour-Tur, Giltrans ✅⭐⭕  pune la dispoziție servicii de transport persoane Germania ⥂ Romania .Plecarile se fac de la adresa solicitata de pasager  ✅⭐⭕ . Avem plecarile zilnice din orașele germane indicate in subsolul acestei pagini, către toate orașele din Romania . Cursele sunt deasemeni zilnice si din  Romania către Germania la cele mai avantajoase si corecte preturi. Cursele sunt efectuate cu autocare sau microbuze moderne, funcție de numărul de pasageri din ziua cursei .Mașinile sunt dotate cu dispozitive USB, pentru încărcarea gageturilor dumneavoastră , ,internet HI-FI , iar opririle sunt suficient de dese, pentru toaleta sau cafea.

Transport persoane GERMANIA ROMANIA

Orele de imbarcare sau debarcare sunt aproximative, functie de trafic si de neprevazut .  In ziua anterioara plecarii pasagerii nostri sunt informati de dispeceratele de rezervari cu privire la ora exacta a imbarcarii, stati si numarul de telefon al soferilor care efectueaza cursa. Transport persoane Romania Germania este una din liniile noatre catre cele 15 tari europene unde efectuam transport international de persoane , curse zilnice tur si retur.

TRANSPORT PERSOANE
GERMANIA ROMANIA -ROMANIA GERMANIA

⭐ Prin Intermediul dispeceratelor de rezervari ale Compania de transport international, de persoane , puteti rezerva un bilet pentru transport persoane Germania Romania. Efectuam transport persoane Germania Romania , cu preluarea pasagerilor de la adresa dorita. Firma de transport persoane Germania Romania – acare opereaza aceasta linie de operator, poate fi direct Aliseb Tours Romania, sau una din companiile noastre partenere, Romfour-Tur, Giltrans sau un alt operator. Efectuam curse zilnice din aproape toate localitatile din Germania, catre si din toate orasele Romaniei. Rezervarea unui bilet de calatorie, pe ruta transport persoane Germania Romania, prin intermediul dispeceratelor noastre, poate fi facuta zilnic intre orele 08.30 -19.30.

TRANSPORT PERSOANE GERMANIA ROMANIA SI RETUR , BILETE DE AUTOCAR SAU MICROBUZ CU TRANSPORT DE LA ADRESA 

Aliseb Tours Romania ✅⭕  este firma de transport persoane Germania Romania si Romania Germania ✅⭕ ce va asigura călătorii rapide si sigure . Va oferă gratuit un bagaj de 50 kg , precum si aigurarea unei mese calde pe parcursul calatoriei. Pentru rezervarea unui bilet accesati telefoanele dispeceratelor de rezervari.  Pentru a cauta curse Germania Romania sau catre alte tari, accesati tasta cauta o cursa, selectati tara de plecare, tara de sosire, localitatea de plecare si localitatea de sosire, dupa care apasati CAUTA CURSA. La dispeceratele de rezervari ,veti primi toate detaliile calatoriei pe ruta de transport persoane cautata.

Curse autocar sau microbuz transport persoane Germania Romania zilnic

Compania internațională de transport persoane Germania Romania , Aliseb Tours, direct sau in colaborare cu alte companii de transport persoane, efectueaza transport persoane cu autocare si microbuze din Germania catre Romania tur-retur, prin curse regulate zilnic cu preluarea pasagerilor de la stația precizată a orașelor din Romania, și transportarea acestora până la adresa solicitată. Prețurile de transport diferă , funcție de destinația aleasă de pasager. In biletul de călătorie, este inclus un bagaj de 50 kg și un bagaj de mână de 10 kg. Pentru orice alte detalii apelați dispeceratul nostru la telefon 00040232 763 958.

[/col] [/row] [/section]

APELEAZA DISPECERAT REZERVĂRI TRANSPORT PERSOANE GERMANIA ROMANIA

Pentru detalii și prețul călătoriei privind curse Romania Germania , va rugam sa apelați telefonic dispeceratul de rezervări pasageri. In prețul călătoriei, este inclus și bagajul de 50 kg. precum și o masa la un restaurant din Romania. Orele de îmbarcare-debarcare sunt aproximative, în funcție de trafic, dat fiind faptul ca transportul se efectueaza pana la adresa solicitata. Transport persoane Germania Romania , pe aceasta linie este condiționata de un orar flexibil al îmbarcărilor si debarcărilor, dat fiind faptul ca asiguram curse Germania Romania cu preluarea pasagerilor de la adresa din Germania sau transportul acestora pana la adresa solicitata in Germania ,Firma de transport persoane Germania Romania.Curse Romania Germania.

 

Curse autocar sau microbuz Germania Romania zilnic

TRANSPORT PERSOANE GERMANIA ROMANIATUR RETUR

Agenția de turism Aliseb Tours, direct sau în colaborare cu alte companii, efectueaza curse cu plecări din Germania către Romania  si retur, prin curse regulate zilnic cu preluarea pasagerilor de la stația precizată a orașelor din Romania, și transportarea acestora până la adresa solicitată. Prețurile de transport diferă , funcție de destinația aleasă de pasager. Oferim reduceri de preț, pentru copii sau călătorii dus întors, precum si un pret de fideli zare a călătorilor noștri, care la 10 călătorii beneficiază de o călătorie absolut gratuita.

Curse Germania Romania-plecari zilnice cu autocare si microbuze moderne

TRANSPORT PERSOANE GERMANIA ROMANIA
CURSE ROMANIA GERMANIA

Asiguram transport persoane către și din AUSTRIAUNGARIAGERMANIACEHIASLOVENIABELGIAOLANDAANGLIADANEMARCAFRANTAELVETIASLOVENIAITALIA ✅  . Nu preluam pasageri care călătoresc dintr-o țara europeana în alta, decât pe rute cuprinse intre Romania si una din tarile de mai sus sau invers. Pentru a ne onora sa fim compania dumneavoastră de transport, am pus la dispoziția pasagerilor noștri in parteneriat cu Romfour-Tur, agenții în toate orașele din Romania, precum și la Paris, Lyon, Londra, Berlin, Nurnberg, Zurich, Amsterdam, Bruxelles, Roma și ne vom extinde și în alte orașe din Europa. Odată cu ridicarea biletului de călătorie, personalul nostru din agenție v-a pune la furniza pasagerului nostru toate detaliile călătoriei.

COMPANIE REZERVĂRI CURSE INTERNATIONALE GERMANIA ROMANIA

Rezervari Bilete Autocar sau microbuz transport persoane Germania Romania

TRANSPORT PERSOANE GERMANIA ROMANIA

Pentru preturi biletelor transport cu autocarul sau microbuzul pe ruta transport persoane Germania Romania și retur,cu firma de transport persoane Germania Romania-Aliseb Tours dar si pentru stațiile de plecare, ore, reduceri și alte informații ne puteți contacta la telefon 0040232 763 958. Va punem la dispoziție plecari zilnice către destinata dvs. din Europa la prețuri competitive si in condiții sigure si moderne de efectuat curse Romania Germania

 

TRANSPORT INTERNATIONAL DE PERSOANE

 TRANSPORT PERSOANE GERMANIA ROMANIA

Alături de Aliseb Tours Romania beneficiați de o experiența de încredere in domeniul transporturilor rutiere de persoane.Dorim sa găsiți în noi, asemenea cum au făcut si alte mii de clienți un partener de încredere pentru călătorii în siguranța pe curse Romania Germania. Pentru a cauta o alta destinație , accesați modulul CAUTA O CURSA , sau la dispeceratele de rezervări firma de transport persoane Germania Romania .

IMPRESII ALE CĂLĂTORILOR NOSTEI

 

 TRANSPORT PERSOANE GERMANIA ROMANIA

 

[/section]

CELE MAI FRECVENTE SI UTILE INTREBARI SI RASPUNSURI

🚍 Aveți plecări cu autocarul sau microbuzul pe ruta GERMANIA ROMANIA ?

Avem curse zilnice cu autocarul sau microbuzul din toate orașele României, către toate orașele din Germania la adresa dorita.

📅 Cum pot afla detalii despre cursă ?

Pentru informații vă rugăm să ne apelați telefonic la +40 762 206 534 sau +40 232 763 958

💸 Cât costă o călătorie GERMANIA ROMANIA si de unde pot cumpăra biletul ?

Pentru aceste detalii vă rugăm să ne apelați telefonic la +40 762 206 534 sau +40 232 763 958

📑 Ce acte sunt necesare pentru o călătorie către Germania ?

Pașaport valabil; Daca aveți un minor însoțit de un părinte, va fi nevoie de o declarație a celuilalt părinte (o împuternicire) ; Daca aveți un minor însoțit de o altă persoană, va fi nevoie de o procură de la ambii părinți si cazierul însoțitorului; Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pașaport biometric si viza.

 

 

 

PLECARILE DIN GERMANIA CATRE ROMANIA SE FAC DIN URMATOARELE LOCALITATI DE LA ADRESA SOLICITATA GERMANIA ROMANIA  TUR SI RETUR

⭕  Cursele operate de către noi sau partenerii noștri cu plecări din Germania către Romania sau din Romania către Germania se efectueaza cu plecări de la adresa solicitata, din localitățile precizate mai jos, sau orice alta localitate de pe teritoriul Germaniei, zilnic.  Plecările din Romania se fac din Toate orașele României , din stațiile puse la dispoziție prin aplicația CAUTA O CURSA , sau direct la dispeceratele noastre de rezervări pasageri, disponibile zilnic în intervalul orar 08.30 – 19.30 , de luni pana duminica , sau din localitățile precizate în tabelul de mai jos.

AACHEN

AUGSBURG

BERGISCH-GLADBACH

BERLIN

BIELEFELD

   BOCHUM

BONN

BOTTROP

BRAUNSCHWEIG

BREMEN

BREMERHAVEN

CHEMNITZ

COTTBUS

 DARMSTADT

DORTMUND

DRESDEN

DUISBURG

DUSSELDORF

ERLAGEN

ESSEN

ERFURT

FRANKFURT

FREIBURG

FURT

GELSENKIRCHEN

GERA

GOTTINGEN

HAGEN

HALLE

HAMM

  HAMBURG

HANNOVER

HEIDELBERG

 HERNE

HILDESHEIM

HEILBRONN

INGOLSTADT

JENA

KARLSRUHE

KIEL

NEUSS

 NURNBERG

OBERHAUSEN

OFFENBACH

OLDENBURG

OSNABRUCK

PADEBORN

PFORZHEIM

POSTAM

REGENSBURG

REMSCHEID

REUTLINGEN

RECKLINGHAUSEN

KOBLENZ

  KOLN

KREFELD

LEIPZIG

LEVERKUSEN

LUBECK

LUDWIGSHAFEN

MANNHEIM

MAGDEBURG

MAINZ

MOERS

MONCHENGLADBACH

MULHEIM

MUNCHEN

MUNSTER

SAARBRUCKEN

  SALZGITTER

 SIEGEN

SOLINGEN

 STUTTGART

ULM

WIESBADEN

WITTEN

WOLFSBURG

WUPPERTAL

WURZBURG

 
   

PLECARILE DIN ROMANIA SI CATRE ROMANIA SE FAC DIN URMĂTOARELE LOCALITATI ➡️⬅️ ROMANIA GERMANIA TUR SI RETUR

Va punem la dispozitie curse cu autocarul si microbuze catre sau dinspre Germania cu plecari din următoarele orase ale Romaniei :

ADJUD

AIUD

ALBA IULIA

ALEȘD

ALEXANDRIA

ARAD

BACĂU

BÂRLAD

BEIUS

BICAZ

BISTRITA

BORSEC

BOTOȘANI

BRAILA

BRASOV

BROȘTENI

BUCUREȘTI

BUHUȘI

BUMBESTI

BUMBEȘTI-JIU

BUZĂU

CAJVANA

CĂ LAN

CALARASI

CÂMPIA TURZII

CÂMPINA

CÂMPULUNG MOLDOVENESC

CLUJ-NAPOCA

COMĂNEȘTI

CONSTANTA

 

COPȘA MICĂ

COVASNA

CRAIOVA

  CUGIR

DĂRĂBANI

DEJ

DOLHASCA

DOROHOI

DRĂGĂNEȘTI-OLT

DRĂGĂȘANI

DROBETA TURNU SEVERIN

  FĂGĂRAȘ

FĂLTICENI

FILIAȘI

FLĂMÂNZI

FOCȘANI

FRASIN

GALAȚI

GIURGIU

GURA HUMORULUI

HÂRLĂU

HAȚEG

HUEDIN

 HUNEDOARA

HUȘI

IAȘI

ÎNTORSURA BUZĂULUI

LUGOJ

MANGALIA

MĂRĂȘEȘTI

 

MEDGIDIA

 MEDIAS

MIERCUREA CIUC

MIERCUREA SIBIULUI

MIHĂILEȘTI

MIZIL

MOINEȘTI

MURGENI

NĂSĂUD

OCNA SIBIULUI

ONEȘTI

ORADEA

OȚELU ROȘU

PAȘCANI

  PETRILA

PETROȘANI

PIATRA NEAMȚ

PITEȘTI

PLOIEȘTI

PODU ILOAIEI

PREDEAL

RĂDĂUȚI

RAMNICU SARAT

RÂMNICU VÂLCEA

RÂȘNOV

REGHIN

RESITA

ROMAN

ROVINARI

ROZNOV

 

SĂVENI

  SEBEȘ

 SFÂNTU GHEORGHE

SIBIU

 SIGHISOARA

SINAIA

SIRET

SLATINA

SLATINA-OLT

SLOBOZIA

  ȘTEFĂNEȘTI-BOTOȘANI

SUCEAVA

BUCURESTI

TÂRGOVIȘTE

 TÂRGU CĂRBUNEȘTI

TÂRGU FRUMOS

TÂRGU JIU

TÂRGU MUREȘ

TÂRGU NEAMȚ

TÂRGU SECUIESC

TECUCI

TEIUȘ

  TIMISOARA

TOPLIȚA

TULCEA

TURDA

IASI

TURNU MAGURELE

VASLUI

VATRA DORNEI

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA GERMANIA | CURSE ROMANIA GERMANIA CU AUTOCAR SAU MICROBUZ  CU PLECARI ZILNICE CATRE URMATOARELE TARI CU PLECARI DIN ROMANIA SI CATRE ROMANIA

   

TRANSPORT PERSOANE EUROPA ROMANIA

Aliseb Tours Romania va ofera prin dispeceratele noastre de rezervari cele mai bune servicii de transport persoane pe ruta transport international de persoane Romania - Europa

 Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispoziție curse internationale regulate catre 14 state ale Europei, cu plecari din toate orasele din Romania  catre toate localitatile din cele 14 state operate, cu transportul pasagerilor la adresa solicitata. ​✔️ Cursele sunt operate impreuna cu partenerii nostri de la Romfour-Tur si Gistrans , care ne asigura prezenta zilnica in Europa. Orele de imbarcare debarcare sunt aproximative, functie de trafic, neprevazut si de timpii consumati pentru controalele de frontiera. Dispecerii nostri , apeleaza telefonic in ziua anterioara plecarii toti pasagerii nostri pentru a ne asigura ca au fost informati cu privire la toate detaliile transportului.

MAIL REZERVARI CURSE TRANSPORT PERSOANE ROMANIA GERMANIA

    APELATI DISPECERAT REZERVARI