TRANSPORT PERSOANE ITALIA ROMANIA ✅ ⭐⭕ CURSE ITALIA ROMANIA LA ADRESA ✅ FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE ITALIA ROMANIA TUR RETUR ✅⭐⭕ CURSE ITALIA✅

Transport Persoane ITALIA Romania Zilnic

MPORTANT
Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.
 

TRANSPORTPERSOANE ROMANIA ITALIATRANSPORT PERSOANE ROMANIA ITALIA

TRANSPORT PERSOANE

ITALIA ROMANIA SI RETUR 

 Firma de transport persoane ITALIA Romania cu Aliseb Tours ITALIA este o firma de transport persoane ITALIA Romania ce va asigura călătorii rapide si sigure și va oferă gratuit bilete pentru transportul de persoane către și din ITALIA, având cele mai avantajoase prețuri.

Autocarele si microbuzele noastre sunt exact ce trebuie pentru călătoria dumneavoastră si sunt pregătite pentru a va transporta la destinație confortabil dar cel mai important, în siguranța !

TRANSPORT PERSOANE ITALIA ROMANIA SI RETUR , BILETE DE AUTOCAR SAU MICROBUZ CU TRANSPORT DE LA ADRESA LA ADRESA

Aliseb Tours este o firma de transport persoane ITALIA Romania si Romania ITALIA ce va asigura călătorii rapide si sigure și va oferă gratuit bilete pentru transportul de persoane către și din ITALIA, având cele mai avantajoase prețuri. Compania noastră are plecări saptamanale cu autocare si microbuze din flota proprie atat din Romania către ITALIA cât și din ITALIA către Romania.

Autocarele si microbuzele noastre sunt exact ce trebuie pentru călătoria dumneavoastră si sunt pregătite pentru a va transporta la destinație confortabil dar cel mai important, în siguranța !

Transport persoane ITALIA Romania cu autocare si microbuze moderne

Indiferent ca plecați in vacanță sau ca vă deplasați în interes de serviciu pe rute intre Romania si ITALIA, siguranța este esențială atunci când călătoriți. Iată de ce este important ca înainte sa va faceți o rezervare pentru o cursa sa va asigurați ca veti călători in condiții perfecte de siguranța si profesionalism.

Curse autocar ITALIA Romania zilnic

Compania internațională de transport persoane ITALIA, Aliseb Tours, direct sau in colaborare cu alte companii de transport persoane, efectueaza transport persoane cu autocare si microbuze din ITALIA catre Romania tur-retur, prin curse regulate zilnic cu preluarea pasagerilor de la stația precizată a orașelor din Romania, și transportarea acestora până la adresa solicitată. Prețurile de transport diferă , funcție de destinația aleasă de pasager. In biletul de călătorie, este inclus un bagaj de 50 kg și un bagaj de mână de 10 kg. Pentru orice alte detalii apelați dispeceratul nostru la telefon 00040232 763 958.

APELEAZA DISPECERAT REZERVĂRI

Pentru detalii și prețul călătoriei, va rugam sa apelați telefonic dispeceratul de rezervări pasageri. In prețul călătoriei, este inclus și bagajul de 50 kg. precum și o masa la un restaurant din Romania. Orele de îmbarcare-debarcare sunt aproximative, în funcție de trafic, dat fiind faptul ca transportul se efectueaza pana la adresa solicitata.

🎫 ➠ Aveti plecari autocarul sau microbuzul din ITALIA catre Romania?

Avem curse zilnice ITALIA catre Romania si retur.

📅 ➠ Cum pot afla detaliile calatoriei?

Pentru detalii va rugam sa apelati dispeceratul nostru central: 0040 232 763 958 sau 0040 784 606 162.

💸 ➠ Cat costa o calatorie si de unde pot cumpara biletul?

Detaliile le aflati apeland dispeceratul nostru central: 0040 232 763 958 sau 0040 784 606 162.
Biletul se achita la imbarcare, online  sau la una din agentiile noastre.

📑 ➠ Ce acte sunt necesare pentru calatoria catre tarile din Europa?

Actele de care aveti nevoie sunt:
Carte de identitate/pasaport valabil;
Minor insotit de un parinte ➜ o declaratie a celuilalt parinte (o imputernicire);
Minor insotit de o alta persoana ➜ procura de la ambii parinti si cazierul insotitorului;
Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pasaport biometric si viza

Curse AUTOCAR ITALIA ROMANIA zilnic

TRANSPORT ITALIA ROMANIA TUR RETUR

Agentia de turism Aliseb Tours, direct sau in colaborare cu alte companii, efectueaza curse din ITALIA catre ROMANIA si retur, prin curse regulate zilnic cu preluarea pasagerilor de la stația precizată a orașelor din Romania, și transportarea acestora până la adresa solicitată. Prețurile de transport diferă , funcție de destinația aleasă de pasager. In biletul de călătorie, este inclus un bagaj de 50 kg și un bagaj de mână de 10 kg.

Rezervari Bilete Autocar ITALIA

Pentru preturi bilete cu autocarul sau microbuzul pe ruta ITALIA ROMANIA și retur, dar si pentru stațiile de plecare, ore, reduceri și alte informații ne puteți contacta la telefon 0040232 763 958. Va punem la dispoziție plecari zilnice către destinata dvs. din Europa la prețuri competitive si in condiții sigure si moderne de efectuat curse ITALIA Romania.

CURSE INTERNATIONALE LA ADRESA
FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE FRANTA ROMANIA
CURSE CEHIA ROMANIA

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ITALIA

Alături de Aliseb Tours Romania beneficiați de o experiența de încredere în vederea de transport persoane Romania Europa. Dorim sa găsiți în noi, asemenea cum au făcut si alte mii de clienți un partener de încredere pentru călătorii în siguranța.

Oferim servicii de transport persoane prin care puteti ajunge la destinatie in cel mai confortabil mod pentru dumneavoastra.Noi va putem pune la dispozitie rezervari bilete autocar transport persoane Romania Europa

Ce spun clientii nostri despre noi

Visits: 6 |