Suntem Companie de Transport Persoane ITALIA ⥂ ROMANIA ✅⭕ ⭐ Firma de Transport persoane ITALIA ⥂ ROMANIA ⭕✅⭐ Efectuam zilnic curse ROMANIA ⥂ ITALIA si alte tari-  transport la adresa ✅⭐⭕  Transportul  de persoane este efectuat cu autocare sau microbuze moderne ✅⭕  Transportul este asigurat în colaborare cu partenerii noștri zilnic in 14 state ale Europei tur si retur ✅⭕ .

TRANSPORT PERSOANE ITALIA ⥂ ROMANIA  CURSE ZILNICE TUR ⥂ RETUR

Puteți contacta serviciile Companiei Internationale Aliseb Tours Romania, atât pentru curse Italia Romania, cât și pentru deplasări către alte 15 tari din Europa, cu transport la adresa

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE ITALIA ⥂ ROMANIA SI ROMANIA ⥂ ITALIA

    Compania internationala Aliseb Tours Romania ✅⭐⭕  in parteneriat cu alte firme romfour-Tur, Giltrans ✅⭐⭕  pune la dispoziție servicii de transport persoane Italia ⥂ Romania cu plecare de la adresa solicitata de pasager  ✅⭐⭕ cu plecări zilnice din orasele italiene indicate in subsolul acestei pagini, catre toate orasele din Romania  dar și din toata Romania catre Italia la cele mai avantajoase si corecte preturi. Cursele sunt efectuate cu autocare sau microbuze moderne, functie de numarul de pasageri din ziua cursei .Masinile sunt dotate cu dispozitive USB, pentru incarcarea gageturilor dumneavoastra , ,internet HI-FI , iar opririle sunt suficient de dese, pentru toaleta sau cafea.

Transport persoane ITALIA ROMANIA

Orele de imbarcare sau debarcare sunt aproximative, functie de trafic si de neprevazut, dar in ziua anterioara plecarii pasagerii nostri sunt informati de dispeceratele de rezervari cu privire la ora exacta a imbarcarii, stati si numarul de telefon al soferilor care efectueaza cursa. Transport persoane Romania Italia este una din liniile noatre catre cele 14 tari europene unde efectuam transport international de persoane , curse zilnice tur si retur.

TRANSPORT PERSOANE
ITALIA ROMANIA -ROMANIA ITALIA

⭐ Prin Intermediul dispeceratelor de rezervari ale companiei Aliseb Tours RomaniaCompania de transport international, de persoane , puteti rezerva un bilet pentru transport persoane Italia Romania. Efectuam transport persoane Italia Romania , cu preluarea pasagerilor de la adresa dorita. Firma de transport persoane Italia Romania – acare opereaza aceasta linie de operator, poate fi direct Aliseb Tours Romania, sau una din companiile noastre partenere, Romfour-Tur, Giltrans sau un alt operator. Efectuam curse zilnice din aproape toate localitatile din Italia, catre si din toate orasele Romaniei. Rezervarea unui bilet de calatorie, pe ruta transport persoane Italia Romania, prin intermediul dispeceratelor noastre, poate fi facuta zilnic intre orele 08.30 -19.30.

TRANSPORT PERSOANE ITALIA ROMANIA SI RETUR , BILETE DE AUTOCAR SAU MICROBUZ CU TRANSPORT DE LA ADRESA 

Aliseb Tours Romania ✅⭕  este firma de transport persoane Italia Romania si Romania Italia ✅⭕ ce va asigura călătorii rapide si sigure și va oferă gratuit un bagaj de 50 kg , precum si aigurarea unei mese calde pe parcursul calatoriei.Pentru rezervarea unui bilet accesati telefoanele dispeceratelor de rezervari. Pentru a cauta curse Italia Romania sau catre alte tari, accesati tasta cauta o cursa, selectati tara de plecare, tara de sosire, localitatea de plecare si localitatea de sosire, dupa care apasati CAUTA CURSA. La dispeceratele de rezervari ,ve-ti primi toate detaliile calatoriei pe ruta de transport persoane cautata.

Transport persoane Italia Romania cu autocare si microbuze moderne

Chiar daca ca plecați in vacanță sau  vă deplasați în interes de serviciu pe ruta Italia Romania sau Romania Italia, siguranța este esențială atunci când călătoriți. Iată de ce este important ca înainte sa va faceți o rezervare ,sa va asigurati ca veti călători in condiții perfecte de siguranța si profesionalism. Firma de transport persoane Italia Romania -Aliseb Tours Romania care va asigură călătoriaia, este companie licentiata de catre Autoritatea Rutieră Română, deține licența internationala de transport persoane si respecta condițiile de transport obligatorii curselor internaționale.

Curse autocar sau microbuz transport persoane Italia Romania zilnic

Compania internațională de transport persoane Italia Romania , Aliseb Tours, direct sau in colaborare cu alte companii de transport persoane, efectueaza transport persoane cu autocare si microbuze din Italia catre Romania tur-retur, prin curse regulate zilnic cu preluarea pasagerilor de la stația precizată a orașelor din Romania, și transportarea acestora până la adresa solicitată. Prețurile de transport diferă , funcție de destinația aleasă de pasager. In biletul de călătorie, este inclus un bagaj de 50 kg și un bagaj de mână de 10 kg. Pentru orice alte detalii apelați dispeceratul nostru la telefon 00040232 763 958.

APELEAZA DISPECERAT REZERVĂRI TRANSPORT PERSOANE Italia ROMANIA

Pentru detalii și prețul călătoriei privind curse Romania Italia , va rugam sa apelați telefonic dispeceratul de rezervări pasageri. In prețul călătoriei, este inclus și bagajul de 50 kg. precum și o masa la un restaurant din Romania. Orele de îmbarcare-debarcare sunt aproximative, în funcție de trafic, dat fiind faptul ca transportul se efectueaza pana la adresa solicitata. Transport persoane Italia Romania , pe aceasta linie este conditionata de un orar flexibil al imbarcarilor si debarcarilor, dat fiind faptul ca asiguram curse Italia Romania cu preluarea pasagerilor de la adresa din Italia sau transportul acestora pana la adresa solicitata in Italia ,Firma de transport persoane Italia Romania.Curse Romania Italia.

 

Curse autocar sau microbuz Italia Romania zilnic

TRANSPORT PERSOANE ITALIA ROMANIATUR RETUR

Agentia de turism Aliseb Tours, direct sau in colaborare cu alte companii, efectueaza curse tcu plecari din Italia catre Romania  si retur, prin curse regulate zilnic cu preluarea pasagerilor de la stația precizată a orașelor din Romania, și transportarea acestora până la adresa solicitată. Prețurile de transport diferă , funcție de destinația aleasă de pasager. Oferim reduceri de pret, pentru copii sau calatorii dus intors, precum si un pret de fidelizare a calatorilor nostri, care la 10 calatorii beneficiaza de o calatorie absolut gratuita.

Curse Italia Romania-plecari zilnice cu autocare si microbuze moderne

Asiguram transport persoane către și din AUSTRIA ✅ UNGARIA ✅ GERMANIA ✅ CEHIA ✅ SLOVENIA ✅ BELGIA ✅ OLANDA ✅ ANGLIA ✅ DANEMARCA ✅ FRANTA ✅ ELVETIA ✅ SLOVENIA ✅ ITALIA ✅  . Nu preluam pasageri care călătoresc dintr-o țara europeana in alta, decât pe rute cuprinse intre Romania si una din tarile de mai sus sau invers. Pentru a ne onora sa fim compania dumneavoastra de transport, am pus la dispozitia pasagerilor nostri in parteneriat cu Romfour-Tur, agentii in toate orasele din Romania, precum si la Paris, Lyon, Londra, Berlin, Nurnberg, Zurich, Amsterdam, Bruxelles, Roma si ne vom extinde si in alte orase din Europa. Odata cu ridicarea biletului de calatorie, personalul nostru din agentie v-a pune la furniza pasagerului nostru toate detaliile calatoriei.TRANSPORT PERSOANE ITALIA ROMANIA

COMPANIE REZERVARI CURSE TRANSPORT PERSOANE ITALIA ROMANIA

Rezervari Bilete Autocar sau microbuz transport persoane Italia Romania

Pentru preturi biletelor transport cu autocarul sau microbuzul pe ruta transport persoane Italia Romania și retur,cu firma de transport persoane Italia Romania-Aliseb Tours dar si pentru stațiile de plecare, ore, reduceri și alte informații ne puteți contacta la telefon 0040232 763 958. Va punem la dispoziție plecari zilnice către destinata dvs. din Europa la prețuri competitive si in condiții sigure si moderne de efectuat curse Romania Italia.

 

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE FRANTA ROMANIA

CURSE TRANSPORT PERSOANE STRASBOURG ROMANIA

FIRMA DE TRANSPORT PERSOANE ITALIA ROMANIA

Alături de Aliseb Tours Romania beneficiați de o experiența de încredere in domeniul transporturilor rutiere de persoane.Dorim sa găsiți în noi, asemenea cum au făcut si alte mii de clienți un partener de încredere pentru călătorii în siguranța pe curse Romania Italia, dar si catre alte destinatii , care le puteti afla din consolul CAUTA O CURSA , sau la dispeceratele de rezervari firma de transport persoane Italia Romania .

IMPRESII ALE CALATORILOR NOSTRI

 

 

 

CELE MAI FRECVENTE SI UTILE INTREBARI SI RASPUNSURI

  ➠ Aveti plecari cu autocarul sau microbuzul Italia Romania ?

Da .Avem curse zilnice cu autocarul sau microbuzul din toate orașele României, către toate localitățile Italia, cu transport la adresa.

 ➠ Cum pot afla detaliile calatoriei?

Pentru detalii va rugam sa apelati dispeceratul nostru de rezervari: 0040 232 763 958 sau 0040 784 606 162

sau accesati portalul AUTOGARI

 ➠ Cat costa o calatorie transport persoane Italia Romania sau retur si de unde pot cumpara biletul?

Detaliile despre pret le aflati apeland dispeceratul nostru de rezervari: 0040 232 763 958 sau 0040 784 606 162.

Biletul se achita la imbarcare , prin banca sau la una din agentiile noastre.

 ➠ Ce acte sunt necesare pentru o călătorie catre sau din Italia ?

Actele de care aveti nevoie sunt:
Carte de identitate/pasaport valabil;
Minor insotit de un parinte ➜ o declaratie a celuilalt parinte (o imputernicire);
Minor insotit de o alta persoana ➜ procura de la ambii parinti si cazierul insotitorului;
Pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pasaport biometric si viza

➠ Catre ce tari aveti plecari spre Europa? 
Avem curse zilnice către-Austria,Germania,Cehia,Slovaci,Slovenia, Spania,Belgia,Olanda,Anglia,

Italia, Franța,Elveția, Danemarca si retur, transport pana la adresa. In prețul călătoriei sunt incluse o masa calda si un bagaj de 50 kg.

IMPORTANT

Având în vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita îmbolnăvirile pasagerilor noștri, cu noul CORONA VIRUS, am luat măsura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispoziția călătorilor noștri măști chirurgicale de protecție, mănuși și dezinfectant. Îmbarcarea și debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, îmbibate în biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

 

PLECARILE DIN ITALIA SI CATRE ITALIA SE FAC DIN URMATOARELE LOCALITATI ITALIA ROMANIA  TUR SI RETUR

Cursele operate de catre noi sau partenerii nostri cu plecari din Italia catre Romania sau din Romania catre Italia se efectueaza cu plecari din urmatoarele statii ale localitatilor din Italia, de mai jos. Preluarea pasagerilor va fi din statiile pricipalelor orase ale Italiei. Plecarile din Romania se fac din Toate orasele Romaniei , din statiile puse la dispozitie prin aplicatia CAUTA O CURSA , sau direct la dispeceratele noastre de rezervari pasageri, disponibile zilnic in intervalul orar 08.30 – 19.30 , de luni pana duminica.

🚌ALESSANDRIA

🚌CARRARA

🚌LATINA

🚌PISTOIA

🚌UDINE

🚌ANCONA

🚌CASERTA

🚌LECCE

🚌POTENZA

🚌VENEZIA

🚌AOSTA

🚌CATANZARO

🚌LIVORNO

🚌PRATO

🚌AREZZO

🚌CAVA-DE-TIRRENI

🚌LUCCA

🚌RAVENNA

🚌ASTI

🚌CIVITAVECCHIA

🚌MATERA

🚌REGGIO-CALABRIA

🚌AVELLINO

🚌COMO

🚌MILANO

🚌REGGIO-NELL-EMILIA

🚌BARI

🚌COSENZA

🚌MODENA

🚌RIMINI

🚌BARLETTA

🚌CREMONA

🚌MOLFETA

🚌ROMA

🚌BENEVENTO

🚌CROTONE

🚌MONZA

🚌ROVIGO

🚌BITONTO

🚌CUNEO

🚌NAPOLI

🚌SALERNO

🚌BOLOGNA

🚌FERRARA

🚌NOVARA

🚌SASSARI

🚌BERGAMO

🚌FOGGIA

🚌PADOVA

🚌SIENA

🚌BRESCIA

🚌FORLI

🚌PARMA

🚌TARANTO

🚌BRINDISI

🚌IMOLA

🚌PERUGIA

🚌TERNI

🚌CAMPOBASSO

🚌LAQUILA

🚌PESARO

🚌TIVOLI

🚌VITERBO

🚌LAMEZIA-TERME

🚌 ➠ PESCARA

🚌TREVISO

🚌VICENZA

🚌VERONA

🚌PIACENZA

🚌TRIESTE

 

PLECARILE DIN ROMANIA SI CATRE ROMANIA SE FAC DIN URMĂTOARELE LOCALITATI ➡️⬅️ ROMANIA ITALIA TUR SI RETUR

Va punem la dispozitie curse cu autocarul si microbuze catre sau dinspre Italia cu plecari din următoarele orase ale Romaniei :

ADJUD

AIUD

ALBA IULIA

ALEȘD

ALEXANDRIA

ARAD

BACĂU

BÂRLAD

BEIUS

  BICAZ

BISTRITA

BORSEC

 BOTOȘANI

BRAILA

BRASOV

BROȘTENI

BUCUREȘTI

BUHUȘI

BUMBESTI

BUMBEȘTI-JIU

BUZĂU

CAJVANA

CĂLAN

CALARASI

CÂMPIA TURZII

CÂMPINA

CÂMPULUNG MOLDOVENESC

CLUJ-NAPOCA

COMĂNEȘTI

CONSTANTA

 

COPȘA MICĂ

COVASNA

CRAIOVA

 CUGIR

DĂRĂBANI

DEJ

DOLHASCA

DOROHOI

DRĂGĂNEȘTI-OLT

DRĂGĂȘANI

DROBETA TURNU SEVERIN

FĂGĂRAȘ

FĂLTICENI

FILIAȘI

  FLĂMÂNZI

FOCȘANI

FRASIN

GALAȚI

GIURGIU

GURA HUMORULUI

HÂRLĂU

HAȚEG

HUEDIN

HUNEDOARA

HUȘI

  IAȘI

ÎNTORSURA BUZĂULUI

LUGOJ

  MANGALIA

  MĂRĂȘEȘTI

 

MEDGIDIA

MEDIAS

MIERCUREA CIUC

MIERCUREA SIBIULUI

MIHĂILEȘTI

MIZIL

 MOINEȘTI

MURGENI

NĂSĂUD

OCNA SIBIULUI

ONEȘTI

ORADEA

OȚELU ROȘU

  PAȘCANI

PETRILA

PETROȘANI

PIATRA NEAMȚ

PITEȘTI

PLOIEȘTI

PODU ILOAIEI

PREDEAL

RĂDĂUȚI

RAMNICU SARAT

RÂMNICU VÂLCEA

 RÂȘNOV

REGHIN

RESITA

ROMAN

 ROVINARI

ROZNOV

 

SĂVENI

SEBEȘ

SFÂNTU GHEORGHE

SIBIU

SIGHISOARA

SINAIA

  SIRET

SLATINA

SLATINA-OLT

  SLOBOZIA

ȘTEFĂNEȘTI-BOTOȘANI

SUCEAVA

BUCURESTI

TÂRGOVIȘTE

TÂRGU CĂRBUNEȘTI

TÂRGU FRUMOS

TÂRGU JIU

  TÂRGU MUREȘ

TÂRGU NEAMȚ

TÂRGU SECUIESC

TECUCI

TEIUȘ

TIMISOARA

TOPLIȚA

TULCEA

TURDA

IASI

  TURNU MAGURELE

VASLUI

VATRA DORNEI

 

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ITALIA | CURSE ROMANIA ITALIA

CU AUTOCAR SAU MICROBUZ  CU PLECARI ZILNICE CATRE URMATOARELE TARI CU PLECARI DIN ROMANIA SI CATRE ROMANIA

   

TRANSPORT PERSOANE EUROPA ROMANIA

Aliseb Tours Romania va ofera prin dispeceratele noastre de rezervari cele mai bune servicii de transport persoane pe ruta transport international de persoane Romania - Europa

 Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispoziție curse internationale regulate catre 14 state ale Europei, cu plecari din toate orasele din Romania  catre toate localitatile din cele 14 state operate, cu transportul pasagerilor la adresa solicitata. ​✔️ Cursele sunt operate impreuna cu partenerii nostri de la Romfour-Tur si Gistrans , care ne asigura prezenta zilnica in Europa. Orele de imbarcare debarcare sunt aproximative, functie de trafic, neprevazut si de timpii consumati pentru controalele de frontiera. Dispecerii nostri , apeleaza telefonic in ziua anterioara plecarii toti pasagerii nostri pentru a ne asigura ca au fost informati cu privire la toate detaliile transportului.

MAIL REZERVARI CURSE TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ITALIA

APELATI DISPECERAT REZERVARI

Visits: 75 |